BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

FIȚI BUNI DAR NU NAIVI: Un bărbat din Şieu a rămas fără telefonul mobil, după ce a găzduit trei femei

Sâmbătă, 26 februarie, la ora 16.23, polițiștii Secției 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat din Șieu, cu privire la faptul că trei persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și au sustras un telefon mobil.
În urma deplasării la faţa locului a fost identificat apelantul, un bărbat de 50 de ani și un alt bărbat, prieten de-al apelantului, care au relatat faptul că cele trei femei au pătruns în locuință, solicitându-le să le ofere mâncare.
Aceștia le-au găzduit în locuință aproximativ o oră, interval de timp în care le-au servit cu mâncare și băuturi alcoolice.
La un moment dat, cele trei persoane, profitând de neatenția celor doi, au sustras de pe masă un telefon mobil, după care au părăsit imobilul.

Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimată la 700 lei.
În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, s-a identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind o femeie de 54 de ani din Baia Mare.
Totodată, a fost recuperat și telefonul mobil sustras, acesta fiind ascuns imediat după comiterea faptei într-un imobil nelocuit de pe raza localității Șieu. Bunul sustras a fost predat persoanei vătămate.
În cauză, se efectuează cercetări față de femeie fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Fiți vigilenți cu persoanele care vă bat la ușă, indiferent de motive!
Bunătatea este o virtute, dar nu o transformați în naivitate!



Te-ar putea interesa si

Scheletul unui bărbat ce fusese casatorit in Baia Mare, spânzurat acum 1 an și jumătate, găsit într-o pădure din Satu Mare

Vasile Dale

INCREDIBIL: Conflict verbal pe autobuz. Șofer de la Urbis atacat cu parul de rudele unui călător (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Șurdești – Bărbat găsit decedat într-un pârâu din sat. Era dispărut de o săptămână (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult