BREAKING NEWSNationalRecomandate

UMILINȚA UNGARIEI – Refugiați ucraineni în genunchi în fața autorităților maghiari din Csengershima (HU) / Petea (RO). Guvernul român a reușit să schimbe decizia Ungariei

Refugiați în genunchi în fața autorităților maghiare. O imagine care arată disperarea refugiaților din Ucraina ce  fug de război și încearcă să ajungă la rudenii și prieteni în vestul Europei, dar au întâmpinat blocaje la intrarea în Ungaria, a fost surprinsă de jurnaliștii de la Jurnalul de Satu Mare.

Din imagine se vede cum doi refugiați s-au pus efectiv în genunchi în fața autorităților maghiare în punctul de trecere al frontierei de la Petea implorând îi să îi lase să treacă.

.Amintim că Ungaria a invocat, ieri după-amiază, fără niciun motiv interzicerea intrării pe teritoriul Ungariei a străinilor fără a deține pașaport biometric sau pașaport simplu cu viză. Această decizie i-a afectat cel mai mult pe refugiații din Ucraina, majoritatea erau mame cu copii care nu aveau astfel de documente. Trebuie precizat faptul că refugiații ucraineni nu aveau intenția de a rămâne pe teritoriul Ungariei ci doar de a tranzita țara.

La presiunea românilor, după câteva ore, maghiarii au revenit la decizia luată, astfel că au permis din nou trecerea ucrainenilor cu documente simple, precum cărți de identitate sau certificate de naștere pentru copii.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Fiul viceprimarului din Coroieni, implicat într-un teribil accident rutier în Baba (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – ATAC ÎN STIL MAFIOT: Mașina personală a șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus incendiată cu cocktail Molotov la Moisei (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV FOTO – JAF la un cazino din Vișeu de Sus! Angajata a fost închisă în WC-ul cazinoului iar încasările au fost furate. Autorul a fost prins (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.