BREAKING NEWSNationalRecomandate

UMILINȚA UNGARIEI – Refugiați ucraineni în genunchi în fața autorităților maghiari din Csengershima (HU) / Petea (RO). Guvernul român a reușit să schimbe decizia Ungariei

Refugiați în genunchi în fața autorităților maghiare. O imagine care arată disperarea refugiaților din Ucraina ce  fug de război și încearcă să ajungă la rudenii și prieteni în vestul Europei, dar au întâmpinat blocaje la intrarea în Ungaria, a fost surprinsă de jurnaliștii de la Jurnalul de Satu Mare.

Din imagine se vede cum doi refugiați s-au pus efectiv în genunchi în fața autorităților maghiare în punctul de trecere al frontierei de la Petea implorând îi să îi lase să treacă.

.Amintim că Ungaria a invocat, ieri după-amiază, fără niciun motiv interzicerea intrării pe teritoriul Ungariei a străinilor fără a deține pașaport biometric sau pașaport simplu cu viză. Această decizie i-a afectat cel mai mult pe refugiații din Ucraina, majoritatea erau mame cu copii care nu aveau astfel de documente. Trebuie precizat faptul că refugiații ucraineni nu aveau intenția de a rămâne pe teritoriul Ungariei ci doar de a tranzita țara.La presiunea românilor, după câteva ore, maghiarii au revenit la decizia luată, astfel că au permis din nou trecerea ucrainenilor cu documente simple, precum cărți de identitate sau certificate de naștere pentru copii.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: AVEM IMAGINILE VIDEO ALE LUPTELOR DE STRADĂ în care un băimărean a fost bătut de trei indivizi pe strada Grănicerilor din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO: ORICE VIAȚĂ CONTEAZĂ – Un cățelul a fost salvat dintr-un canal de pe strada Iazului din Baia Mare

Vasile Dale

Galerie foto/video: PRĂPĂD în cătunul LARGA din Suciu de Sus. A fost cod roșu de ploi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult