BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV FOTO: Cinci tineri şi-au văzut moartea cu ochii la Remeţi pe Someş. Se întorceau de la chef, iar şoferul era beat (ACTUALIZARE)

Accident grav de circulaţie azi dimineaţă în jurul orei 5.00, pe raza localităţii Remeţi pe Someş, comuna Mireşu Mare. Conform primelor informaţii, cinci tineri din aceeaşi localitate se întorceau din Baia Mare de la o petrecere. Cu toate că era băut, cel de la volan a gonit sper casă. A luat cu el în maşină încă patru amici. În Remeţi pe Someş, din cauza vitezei excesive, maşina a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un podeţ din beton, după care s-a rostogolit de câteva ori, distrugând un gard. oprindu-se pe plafon.

Au intervenit echipaje ale pompierilor militari, un echipaj al ambulanţei, şi un echipaj SMURD de la Şomcuta Mare.

Din fericire cei cinci nu au suferit leziuni grave, şoferul a fost testat, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au recoltat probe de sânge la spital pentru determinarea alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare din culpă. Permisul de conducere i-a fost reţinut.



Actualizare – IPJ Maramureş

Azi dimineață, în jurul orei 06.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.J. 108E în Remeți pe Someș s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mireșu Mare înspre Chelința, a pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod, s-a rostogolit și s-a oprit pe plafon.

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 19 ani din Chelința, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Femeie de 84 de ani, accidentată pe str. G. Coşbuc din Baia Mare. Ar fi căzut în fața mașinii

Redactie

BAIA MARE – Bărbat de 29 de ani identificat, reținut și arestat preventiv după ce a comis mai multe furturi

Vasile Dale

EXERCIŢIU: Ofiţerii patrupezi ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureş, implicaţi într-o căutare reală pentru găsirea a două victime fictive (FOTO)

Redactie

1 mesaj

Alex martie 7, 2022 at 7:43 am

Prost sa fii sa conduci beat , da si mai prost sa fii sa urci in masina cu un sofer baut.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult