BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Foto: Un şofer beat criţă a plonjat în albia pârâului Nistru. Etilotestul a indicat 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii din Tăuții-Măgherăuș au fost sesizați azi, 6 martie, la ora 13.10, prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada 102 din Nistru s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani din Nistru, în timp ce conducea un autoturism dinspre Tăuții-Măgherăuș înspre Nistru, a pierdut controlul direcției autovehiculului și s,a răsturnat în albia râului Valea Nistru.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Al doilea televizor furat de pe terasa unui restaurant din Baia Mare. Totul a fost filmat

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN SATULUNG: Impact între o autoutilitară și un autoturism (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ATENTIE SOFERI: NU DAI PRIORITATE AMBULANTEI RAMAI FARA PERMIS DE CONDUCERE!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.