BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV / BORŞA SĂLBATICĂ: Patru tineri atacaţi cu topoarele. O maşină distrusă (ACTUALIZARE)

Incident grav în miez de noapte în zona Rotundu din Borşa. Patru tineri din oraş au fost atacaţii de doi indivizi înarmaţi cu topoare. Victimele au reuşit să fugă în pădure, dar atacatorii au devastat autoturismul cu care se deplasau cei patru tineri.

Ba mai mult, indivizii au încercat şi să incendieze maşina, fiind opriţi în ultima clipă de echiajele de poliţiei.

Sursele noastre spun că incidentul ar fi pornit de la o datorie de 50 de lei pe care unul dintre agresori ar fi avut-o la una dintre victime.

Agresorul datornic l-a sunat pe una dintre victime ca să înapoieze banii. Numai că ajunşi la faţa locului a început scandalul. Agresorii au început să lovească autoturismul cu topoarele, iar unul dintre ei introducând o bucată de hârtie în rezervor, încercând să-i dea foc. Poliţiştii au fost alertaţi prin 112. Victimele au depus plângere, iar acum este o anchetă în plină desfăşurare.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

În data de 02 martie a.c., la ora 22.30, polițiștii din Borșa au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani din oraș, cu privire la faptul că un bărbat i-a distrus cu o secure autoturismul în care se afla, după care, apelantul a plecat de la fața locului.

Deplasați la locul faptei polițiștii au identificat apelantul și doi bărbați care se aflau cu acesta în autoturism în momentul producerii evenimentului.

De asemenea, polițiștii au identificat și autoturismul în cauză la aproximativ 800 de metri de locul producerii evenimentului. Acesta prezenta avarii la nivelul caroseriei, care ar fi putut fi produse prin lovirea cu un corp tăietor.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 7.000 de lei.

În cauză, polițiștii continuă verificările în vederea identificării autorilor precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Te-ar putea interesa si

Serviciul de Ambulanţă Maramureş are un nou manager

Redactie

DE ZIUA PROTECŢIEI CIVILE: ÎNAINTĂRI ÎN GRAD la ISU MARAMUREŞ

Redactie

ÎNGRIJORĂTOR: Documente cu adrese personale, carduri cu coduri PIN, nume de conturi, aruncate în zona unei bănci din Baia Mare (foto, video)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex martie 7, 2022 at 7:45 am

Inca odata Borsa dovedeste ca e Vestul Salbatic a Romaniei, unde legea e o inconvenienta.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.