ImportantMaramuresul Istoric

16 ucraineni depistați la frontieră Maramureșului cu Ucraina

Ieri, 8 martie 2022, la ore diferite, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmatiei au depistat două grupuri de cetățeni ucraineni, bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, care au trecut prin apa râului Tisa, din Ucraina în România. Primul grup format din 3 cetățeni ucraineni a fost depistat pe direcția localității de frontieră Lunca la Tisa, iar al doilea grup format din 12 cetățeni ucraineni, pe direcția localității Bocicoiu Mare.
Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău, au depistat, tot ieri, pe direcția localității Piatra, 1 cetățean ucrainean, în vârstă de 23 de ani.
Toți cetățenii ucraineni au solicitat o forma de protecție statului român, fapt pentru care s-au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: În pandemie distracție maximă pe Mocăniță. Proștii poartă mască, ”boșii” bat pe picior și ne râd în față!

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Un sighetean oferă recompensă până la 5.000 de euro pentru orice informație care îi conduce pe polițiști la găsirea unui autoturism furat

Vasile Dale

EXCLUSIV GALERIE FOTO – Scandalul de la finalul petrecerii de Revelion dintr-un club din Baia Mare, relatat pas cu pas de directorul unității

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult