BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV FOTO: OBOSEALA LA VOLAN – În Buciumi, un șofer din Neamț și-a băgat soția în spital după ce a ajuns cu mașina într-un șanț și s-a oprit într-un podeț din beton

Accident grav în această dimineață (ora 4.30) pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, în centrul localității Buciumi. Bărbatul conducea spre domiciliu (municipiul Roman, județ Neamț) când din cauza oboselii ar fi ațipit la volan în zona Căminului Cultural din Buciumi.

Astfel, mașina a părăsit partea carosabilă și a mers metri buni prin șanțul din dreapta direcției de mers oprindu-se într-un podeț din beton din fața Grădiniței Buciumi.

În urma impactului violent pasagera de pe scaunul din față dreapta, soția lui, a fost grav rănită. Aceasta a suferit numeoase fracturi și a fost preluată de echipajele medicale de la Șomcuta Mare. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii șomcuteni l-au testat pe șofer, rezultatul etilotestului fiind negativ. Pe numele aceastuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

La data de 13 martie a.c., polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în localitatea Buciumi a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani din județul Neamț, a condus un autoturism pe D.N. 1C, din direcția municipiului Baia Mare înspre Dej, a părăsit partea carosabilă, ulterior oprindu-se într-un podeț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 54 de ani din județul Neamț, aflată în calitate de pasager pe locul din dreapta față, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DIN DOSAR: Fostul șef al Jandarmeriei Maramureș prins că se uita pe site-uri porno în timpul serviciului. El este acuzat că și-a agresat sexual o subordonată

Vasile Dale

GRUP INFRACȚIONAL DESTRUCTURAT: Liderul unei grupări de contrabandă și alți doi membri din rețea cu sechestru asigurator pe case, terenuri și mașini (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Dilemă la Șomcuta Mare – Copil de 4 ani rănit pe Calea Mireșului. Polițiștii încearcă să afle dacă a fost sau nu lovit de un Audi (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.