Eveniment

VIDEO / ACCIDENT LA CIRC: O acrobată cade în gol. Imagini surprinse live

Accident la circul instalat în parcarea Hypermarket-ului Auchan de pe Drumul Careiului, în municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, în jurul orei 19.30.

Conform informațiilor PresaSM, la circul Budapest, chiar în timpul spectacolului, o acrobată, în vârstă de 25 ani, de cetățenie maghiară, a căzut de la aproximativ doi metri înălțime.

Din imaginile surprinse live de o sătmăreancă se vede cum tânăra se dezechilibrează și cade, fără să aibă sub ea măcar o plasă de siguranță sau alte elemente de siguranță.

Imediat după căzătură, victima a rămas inconștientă pentru câteva seci de secunde, după care și-a revenit. Victima a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, acuzând dureri la nivelul spatelui, având dificultăți serioase de deplasare. În funcție de diagnosticul medicilor se va face și încadrarea faptei.

Sursa PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

SURSE. SINUCIDEREA DE PE TRAIAN: Fratele cel mic ar fi încercat să îl salveze pe cel mare de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor (FOTO ŞOCANT)

Vasile Dale

Un bărbat a intrat cu o grenadă în sediul poliției și i-a ”trântit-o” pe biroul șefului de post. Polițiștii au încremenit – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV: LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ – Elevii de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” în pericol: le cade tavanul în cap copiilor. Fotografii incredibile (actualizare – video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.