BREAKING NEWSEvenimentNational

FOTO/VIDEO. PREMIERUL UNGARIEI, ÎN INSPECȚIE ÎN VAMA PETEA/CSENGERSIMA: ”Ne așteptăm la un val mare de refugiați”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost în vizită de lucru la Punctul de Trecere a Frontierei de la Csengersima – Petea. Acesta a spus că se așteaptă la un nou val de refugiați în cursul săptămânii viitoare, motiv pentru care se va suplimenta personalul Poliției de Frontieră din țara vecină.

”Suntem la Csengersima, aici este frontiera româno-maghiară. Și aici ajung refugiați ucraineni, care se apropie de Ungaria prin România. Mii de persoane vin zilnic cu mașinile. Polițiștii maghiari lucrează intens, iar Crucea Roșie îi ajută, în special pe copii, cu alimente. Săptămâna viitoare ne așteptăm la un val mai mare de refugiați. Motiv pentru care trebuie să creștem gradul de siguranță. Vom aduce mai mult personal și cred că vom face față și vom fi mai eficienți”, a spus Viktor Orban.

Prin punctele de trecere a frontierei de pe raza județului Satu Mare, valorile de trafic au fost următoarele:

  • prin PTF Halmeu au intrat în România 440 cetăţeni, din care 340 au fost cetățeni ucraineni (numărul acestora a fost în creştere cu 75% faţă de ziua anterioară);
  • prin PTF Petea, în același interval orar au ieșit din țara noastră 2.910 persoane, din care 1.080 au fost cetățeni ucraineni (aici numărul cetățenilor ucraineni care s-au prezentat pentru a ieși din țara noastră a fost în scădere față de ziua precedentă cu aproximativ 26%);
  • prin PTF Urziceni au ieșit din România 910 persoane, dintre care 170 au fost cetățeni din Ucraina. La fel, și prin acest punct au ieșit mai puţini cetățeni ucraineni, diferența fiind de aproximativ 24%.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI VIDEO: https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=353478523369901

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

Top 10 cele mai populare esports

Vasile Dale

DESCOPERIT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ: Cu marijuana în torpedou, la plimbare prin Dragomireşti

Vasile Dale

Gheorghe Șimon (PSD): ”Guvernul PNL va aduce creșteri de taxe și austeritate în România”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.