Eveniment

Al doilea val de artiști anunțat la Neversea 2022. Ce nume mari vor urca pe scenele festivalului

Alesso, artistul care a colaborat recent cu Katy Perry pentru hitul “When I’m gone”, vine în această vară la Neversea, care va avea loc în prima parte a lunii iulie.

Organizatorii au anunțat nume noi pentru cel mai așteptat festival de pe o plajă din Europa. Pe scenele festivalului vor mai urca KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Amelie Lens.

Alesso a colaborat cu Katy Perry pentru piesă “When I’m Gone”, care încă din prima zi a debutat în clasamentul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100 și în Europa, în UK Singles Chart. Artistul a mai fost prezent pe scena principala a festivalului UNTOLD, dar de această dată fanii îl vor regăsi la Neversea.

KSHMR este unul dintre cei mai așteptați DJ de către fanii festivalului. Ultima dată când a fost prezent la Neversea, artistul a surprins publicul cu melodia “Noi suntem români”, a cântărețului de muzică populară Nicolae Furdui Iancu.

Nicky Romero, Parov Stelar, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Black Eyed Peas, Alan Walker, Don Diablo, Dimitri Vegas and Like Mike, Timmy Trumpet completează lista artiștilor care vor urcă între 7 și 10 iulie, pe scenele festivalului Neversea la Constanța. Mai sunt doar trei luni până festival așa că dacă nu v-ați luat încă un abonamente o puteți face de pe neversea.com.

Te-ar putea interesa si

Cererea de strămutare a procesului lui Cherecheş, respinsă, fără cale de atac. Fostul primar din Baia Mare nu scapă de închisoare

Vasile Dale

FLAGRANT: Medicul șef al Casei de Pensii Maramureș și asistenta sa, în arest la domiciliu. Au luat mită pentru dosarele de pensionare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV – Un șofer acuză Poliția Rutieră Baia Mare că ”l-a scos vinovat” de producerea unui accident deși celălalt șofer ar fi pătruns în intersecție pe roșu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.