BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO – Scandal: O tânără refugiată din Ucraina susține că ar fi fost agresată sexual la mânăstirea Petrova unde era cazată (actualizare 2)

Ieri, 17 aprilie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 22 de ani din Ucraina cu privire la faptul că, în perioada 13-15 aprilie 2022, în timp ce era cazată la o mănăstire din localitatea Petrova, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat de 55 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a împrejurărilor producerii evenimentului.

ACTUALIZARE 1

Conform surselor noastre la mănăstirea din Leordina a mai fost un scandal în anul 2020 când polițiștii au descoperit mai mulți căpriori ținuți în captivitate. În acel caz s-a deschis un dosar penal pentru infracțiuni la nerespectarea regimului cinegetic.

Totodată, aceleași surse susțin că la mânăstirea respectivă au fost cazate femei din Ucraina de la începutul războiului din Ucraina. O parte dintre acestea sunt și acum cazate acolo. Femeia care a reclamat acum înfracțiunea de abuz sexual a sosit recent

ACTUALIZARE 2

Părintele Andrei Pop, purtător de cuvânt al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, a intrat în legătură telefonică directă la Digi 24 și a negat acuzele aduse, arătând că aceste fapte nu sunt reale și că nu au fost confirmate de către ceilalți refugiați cazați la mănăstire.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Grav accident în Apa. Brațul metalic al unui utilaj i-a intrat în stomac prin parbrizul mașinii. Intervine elicopterul SMURD

Redactie

AVERTISMENT ANPC: Oțetul de vin de la Seini a fost retras temporar din magazinele Lidl. Află motivul

Redactie

FOTO: Tânăr din Baia Mare, implicat într-un accident rutier la Jucu. Mai mulţi răniţi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.