BREAKING NEWSEveniment

TREI ÎN UNU / ACTUALIZARE: Băimărean reținut pentru conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt calificat. Bărbatul de 33 de ani a fost arestat preventiv

Ieri, 19 aprilie, Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare a dispus prin ordonanță măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani din Baia Mare, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt calificat în scop de folosință.
În fapt, la data de 18 aprilie, aproape de miezul nopții, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare a observat pe strada Luminișului un autoturism care se deplasa fără a avea luminile de întâlnire în funcțiune, motiv pentru care au procedat la oprirea acestuia, la volan fiind identificat un bărbat de 33 de ani din Baia Mare. În urma testării de către polițiști cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul neavând nici permis de conducere valabil. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus de bărbat este proprietatea unei alte persoane.
Acesta a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a nivelului de alcoolemie din sânge.

ACTUALIZARE

Urmare a prezentării în fața instanței de judecată a bărbatului de 33 de ani din Baia Mare, care a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier Baia Mare pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt calificat în scop de folosință, față de acesta Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.



Mandat de executare pus în aplicare de polițiștii din Șomcuta Mare

Ieri, 19 aprilie, polițiștii din Șomcuta Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sibiu, fiind vizat un bărbat de 29 de ani din satul Buteasa.
Acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 3 ani și 1 lună pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.
Acesta a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

DE WEEKEND – CUM ÎȘI VINDE O BĂIMĂREANCĂ MAȘINA: ”E aproape atât de ieftină ca și un Iphone 8 Plus!” (foto)

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat „Nimeni nu limitează și nu va limita plățile românilor!”

Vasile Dale

NEBUNIE LA BONTĂIENI: Mașini urmărite de 6 echipaje de poliție și blocate în trafic. Suspecți încătușați (ACTUALIZARE – FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.