BREAKING NEWSImportant

CURĂŢĂM ROMÂNIA: 4000 de kg de deșeuri adunate în patru zile

În perioada 11-14.04.2022, cu ocazia Campaniei Naționale „Curățăm România”, personalul silvic din cadrul Ocoalelor Silvice Adâncata, Broșteni, Breaza, Brodina, Cârlibaba, Crucea, Dolhasca, Dorna Candrenilor, Iacobeni, Făliticeni, Frasin, Gura Humorului, Vama, Mălini, Marginea, Solca, Stulpicani, Râșca și Putna, subunități ale Romsilva – Directia Silvica Suceava au colectat o cantitate de 4000 de kg de deșeuri de diferite tipuri: metal, pet-uri, sticlă, materiale plastice, etc., din fond forestier, suprafețele limitrofe acestuia, precum și din albiile pâraielor.
Acțiunile au avut loc în cadrul campaniei naționale #CuratamRomania care este organizată de Ministerul Mediului – România și care se desfășoară în perioada 4 aprilie – 4 mai, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.
Curățăm România este prima campanie de acest fel, în care sunt implicate autoritățile centrale și cele locale, asociațiile de profil, Asociațiile Municipiilor, Orașelor, Comunelor, instituțiile deconcentrate și societatea civilă.
Pentru mai multe informații despre campanie și mai multe acțiuni derulate în cadrul acestei campanii, vă invităm să vizitați pagina Curățăm România.


Te-ar putea interesa si

VERNISAJ LA MUZEUL JUDEŢAN DE ARTĂ: EXPOZIȚIE DE GRAFICĂ EUROPEANĂ ”GREAT ARTISTS OF THE WORLD”

Redactie

DOSAR PENAL: A sunat la 112, a cerut ajutorul ambulanței dar a ”omis” să spună că este pozitiv COVID19

Vasile Dale

VIDEO: Armă neletală găsită de polițiști în urma unei percheziții​ la Bistra

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.