BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Polițiștii locali au prins puștanul care a mâzgălit indicatoarele din Baia Mare. Perian făcea apeluri civice prin ziarele locale habar n-având că subordonații îl identificaseră deja

Situație de rîsul-plânsul la Poliția Locală Baia Mare. În timp ce doi polițiști locali își făceau meseria așa cum trebuie și au reușit să identifice un tânăr de 15 ani care a mâzgălit cu vopsea indicatoarele rutiere din oraș, dar și coșurile de gunoi, mai marele PERIAN (directorul Poliției Locale, cică) dădea interviuri prin ziare și făcea apel la poliție să vină în sprijinul instituției pe care o conduce pentru a opri actele de vandalism din Baia Mare.

”Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a contraca acest fenomen și a contribui astfel la menținerea unui oraș frumos, civilizat și curat, așa cum ni-l dorim cu toții” declarat Ghițucă Perian.

Numai că director fiind, Perian ”a nost”, habar nu avea că autorul faptelor fusese identificat în noaptea precedentă. Interesant nu: să stai cocoțat în fotoliu de șef și să n-ai habar ce se întâmplă în ograda ta. E drept, unii muncesc și noaptea, sau muncesc 24 de ore din 24. Alții 8 ore și apoi „somn de voie”.

Minorul audiat alături de mama sa la sediul Poliției Locale

Echipajul de poliție locală formată din Iulia Goloman și Norbert Buzatu au identificat în mai puțin de 24 de ore pe un tânăr în vârstă de 15 ani. Acesta a fost dus la sediul Poliției Locale împreună cu mama lui, unde a fost sancționat contravențional pentru fapta comisă. De altfel, conform surselor noastra, mama tânărul și-a dat seama că fiul ei este autorul când a văzut aceleași ”desene” făcute și pe peretele unei construcții din gospodăria proprie.

Cei doi polițiști locali sunt aceeași care de la începutul lunii martie 2022 și până în prezent au reușit să identifice 10 tineri care vandalizau orașul cu graffity. Nu au scăpat de ”operele de artă” cinematograful Dacia, coșurile de gunoi, toate băncile din Baia Mare și mai nou, indicatoarele stradale.

Mai mult, cei doi polițiști locali sunt cei care i-au identificat pe tinerii care pentru a se filma și a încarca videoclipul pe tik-tok au sustras un cărucior pentru cumpărături de la Kaufland și l-au aruncat de pe podul pietonal direct în râul Săsar. Și în acest caz, autorii au fost identificați și sancționați în nici 24 de ore.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Trupul unui bărbat, găsit plutind în râul Mara (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Bărbat căzut în stradă, în zona center Nemeş. Din păcate a decedat

Redactie

O călăuză din Satu Mare și 12 migranți, opriți la frontiera cu Ungaria

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.