BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE: Încă un ucrainean s-a înecat în Tisa încercând să ajungă în România – ACTUALIZARE

Azi, în jurul orei 19.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, județul Maramureș, au descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa. Acesta a fost găsit la aproximativ 1,5 metri de malul românesc, pe direcția localitații Crăciunesti. În cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureș.

De precizat că este al patrulea cadavru descoperit în râul Tisa de la începutul războiului din Ucraina.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În această seară, în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați de către polițiștii Sectorului de Poliție de Frontieră Sighetu Marmației, cu privire la faptul că, în comuna Bocicoiu Mare, în albia râului Tisa, la aproximativ 1,5 metri de malul râului, se află cadavrul unei persoane.

Un echipaj ISU din Sighetu Marmației a reușit scoaterea cadavrului din râu, care, ulterior, a fost examinat de către un tehnician criminalist.

Polițiștii au identificat corpul neînsuflețit ca fiind al unui bărbat de 29 de ani din Ucraina, care a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului.

Te-ar putea interesa si

MARAMUREȘUL, DESFIINȚAT ÎN PRESA OLANDEZĂ – BORȘA: Întâlnește-te cu Vlad, un maramureșean care luptă împotriva „mafiei lemnului”

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN BORŞA / ACTUALIZARE: O persoană rănită, după ce o maşină a plonjat în râul Vişeuţ. Şoferul autoutilitarei, un tânăr din Botoşani, a pierdut controlul volanului

Vasile Dale

IARASI LA HIDEAGA: A IESIT CU „BOTUL” BMW-ULUI IN DN1C SI L-A SIFONAT O MASINA CARE CIRCULA REGULAMENTAR (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.