BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO: TRAGEDIE LA CRĂCIUNEȘTI – Al treilea bărbat ucrainean găsit mort în râul Tisa. Avea doar 35 de ani (actualizare)

Tragedie în zona localității Crăciunești. Autoritățile au fost alertate că în albia râului Tisa se află un cadavru. Imediat la fața locului au venit echipajele poliției de frontieră, dar și criminaliștii. S-a cerut ajutorul echipajului de pompieri pentru a scoate cadavrul din râu.

Se pare că ar fi vorba despre un bărbat din Ucraina care ar fi încercat să treacă ilegal granița din țara vecină în România.

Este al treilea cadavru descoperit în râul Tisa de la începutul războiului din Ucraina.



ACTUALIZARE – ITPF Sighetu Marmației

Azi, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, județul Maramureș, au descoperit corpul unui bărbat fără semne vitale, în albia râului Tisa. Acesta a fost găsit la aproximativ 10 m de malul românesc, pe direcția localitații Crăciunesti. În cauză cercetările sunt efectuate de către lucrători ai IPJ Maramureș.

Bărbatul a fost identificat. Avea 35 de ani, ucrainean.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 19 aprilie, la ora 10.50, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați de către polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că în comună Bocicoiu Mare, în albia râului Tisa se află un cadavru.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care a constatat faptul că, la o distanță de aproximativ 15 metri față de malul râului Tisa, se afla un cadavru prins în vegetația de la nivelul râului Tisa. A fost solicitată intervenția lucrătorilor din cadrul I.S.U. Maramureș, care au adus la mal cadavrul unui bărbat de aproximativ 30-35 de ani.

În aceeași perioadă cu sesizarea polițiștilor de frontieră despre găsirea corpului neînsuflețit, la Postul de Poliție Bocicoiu Mare se afla un bărbat de 56 de ani din Ucraina, care ar fi declarat dispariția cumnatului său de care nu mai știa nimic de câteva zile. Bărbatul de 56 de ani le-a descris polițiștilor semnalmentele persoanei dispărute, iar, ulterior, a fost condus la fața locului, ocazie cu care a identificat corpul neînsuflețit ca fiind al cumnatului său, un bărbat de 34 de ani din Ucraina.

Cadavrul a fost transportat la prosectura spitalului în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și cauzei decesului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Ciolacu despre cazul Cherecheș: „Costurile de a-l prinde au fost majore. Trebuie să luăm brățări”

Vasile Dale

Doi elevi în vârstă de 12 ani s-au luat la bătaie într-o şcoală din Baia Mare

Redactie

FOTO VIȘEU DE SUS și POIENILE DE SUB MUNTE – Se fură pădurile Maramureșului! 800 mc de lemn confiscat și amenzi aplicate de peste 176.000 lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult