Important

12 MAI: Ziua asistenţilor medicali

Asistența medicală nu este pur și simplu tehnică, ci o cunoaștere care implică suflet, minte și imaginație. Aceasta este poate cea mai faimoasă frază a fondatoarei științelor medicale ale asistenței medicale, Florence Nightingale, născută la 12 mai 1820. În onoarea ei, sărbătorim astăzi ziua asistenților medicali.

Felicitări tuturor asistenților medicali și recunoștință pentru practicarea acestei profesii nobile!

Vă doresc să aveți parte de o activitate fructuoasă, să dobândiți competențe și experiențe noi, care să vă ajute să faceți față provocărilor zilnice. Să aveți răbdare și perseverență în alinarea suferințelor pacienților și nu în ultimul rând, să fiți buni ori de câte ori este posibil.

Împreună am văzut vieți începând și vieți sfârșindu-se, am trăit victorii triumfătoare dar și eșecuri. Poveştile de viață trăite aici în spital ne-au unit, ne inspiră și ne învață ce înseamnă să fii om și să fii uman. Am convingerea zilnică că echipa de asistenți medicali ai Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriş Baia Mare, știe din totdeauna să facă parte din viețile oamenilor, este pregătită , competentă si gata oricând să aducă alinare.

Manager, Oros George Alexandru

Te-ar putea interesa si

EXPOZIŢIE: Mărțișoare vechi şi noi, la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș

Redactie

CÂINE POLIŢIST ÎN ACŢIUNE: Wat alături de poliţişti în combaterea contrabandei de tutun (FOTO)

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriş Baia Mare a fost iluminat în roșu pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.