BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un septuagenar a întors maşina fără să se asigure. A fost lovit de un BMW

Ieri, 19 mai, în jurul orei 17.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C, între localitățile Satulung și Lăpușel.
La fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un bărbat de 77 de ani din Fărcașa se afla la volanul unui autoturism într-o parcare, iar la punerea în mișcare de pe loc pentru a efectua manevra de întoarcere a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa dinspre localitatea Satulung înspre Recea și era condus de un bărbat de 38 de ani din Groși.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 77 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.
Polițiștii efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

****

Un alt accident s-a produs la Satu Nou de Jos, în urma căruia un autoturism s-a izbit de un stâlp de electricitate, pe care l-a dărâmat.

****

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri și cei din Vișeu de Sus au pus în aplicare patru mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Târgu Lăpuș, Judecătoria Baia Mare și Judecătoria Beclean, pe numele a patru bărbați.
Trei dintre aceștia, în vârstă de 25, 27 și 59 de ani au fost condamnați la pedeapsa închisorii începând de la 1 an și 6 luni până la pedeapsa de 3 ani pentru comiterea infracțiunilor la regimul circulației și furt calificat.
Un alt tânăr de 24 de ani din București a fost depistat de polițiștii Biroului Urmăriri, în baza informațiilor transmise de polițiștii D.G.P.M. București, pe numele lui fiind emis de către Judecătoria Sectorului 2 București un mandat de executare a pedepsei închisorii de 4 ani și 6 luni pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.
Toate persoanele depistate au fost depuse la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

Deputatul PNL Călin Bota cere ministrului Transporturilor informații privind începerea lucrărilor de modernizare a Gării Baia Mare 

Vasile Dale

Borșa: Două percheziții domiciliare executate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Vasile Dale

MARAMUREȘUL SĂLBATIC: Poliţişti, ameninţaţi cu o sabie la Budeşti. Agresorul a fost împuşcat in picioare (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.