BREAKING NEWSImportantNationalRecomandate

Mai ieftin de atât nu există. Cazare de la 20 lei/zi în cea mai căutată stațiune termală din nordul țării

Pare ireal nu? 20 lei pe zi cazare…și nu pentru o persoană ci pentru două sau chiar trei persoane!

Cazare cu cortul sau cu rulota

Da, la Stațiunea Turistică Tășnad, de care aparține și ștrandul termal, e posibil. Nu e o cazare chiar pe toate gusturile, pentru că trebuie să îți placă puțin aventura și natura, dar este posibil și este o experiență deosebită.



Este vorba de taxa de campare a cortului la zona de camping a Stațiunii Turistice Tășnad, acolo unde taxa este de doar 4 lei/mp/zi. La un cort de 5 metri pătrați, aveți o cazare cu doar 20 lei/zi. Dacă doriți să intrați rulota su autoutilitara, costurile cresc puțin, pentru că taxa este de 6 lei pe zi, dar și așa, costul de cazare pe o noapte este extrem de ieftin.

Pentru cei care vin cu cortul și vor să introducă și mașina în zona de camping, taxa este de asemenea una modică – 7 lei/zi/mașină

Capacitatea totală a campingului depășește 100 de corturi plus rulote.

Cazări pentru toate buzunarele

Dacă nu ați auzit până acum de Stațiunea Turistică de Interes Național- Tășnad, nu vă faceți o impresie proastă, că ar fi o stațiune pe economie.

Există agenți economici cu condiții de lux, chiar hoteluri de trei stele, unde vă puteți caza în condiții de mult mai mult confort decât la cort sau la rulotă. Unele dintre acestea dispun chiar de piscine interioare sau acoperite, saune sau jacuzzi, astfel încât să puteți avea parte de relaxare și tratament chiar dacă vremea de afară nu este prielnică.

Servicii asemenea celor din resorturile de lux

Serviciile pe care le puteți accesa la Ștrandul Termal Tășnad sunt asemenea celor pe care le găsiți în resorturile de lux. Aici facem referire la faptul că aveți tot răsfățul la doar o întoarcere de cap.

Aici facem referire că puteți să cumpărați suveniruri, prosoape, produse de îngrijire pentru plajă, chiar din interiorul ștrandului, la fel cum puteți servi masa tot în interiorul ștrandului, fără să fie nevoie să părăsiți incinta.

La aceste facilități se adaugă serviciul de masaj prestat în interior, precum și gimnastica acvatică,activitate care are o mulțime de participanți zi de zi.

Toate aceste elemente fac ca Tășnadul să fie cea mai căutată locație cu ape termale, din nordul țării, înglobând public divers. Ștrandul a deschis sezonul estival, fiind disponibile 4 bazine cu apă termală iar cât de curând se va deschide și piscina cu apă rece.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV ACTUALMM.RO: VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE – Hoții dau spargerea într-o curte din zona străzii M. Eminescu din Baia Mare. Ce spune poliţia

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat beat pe scuter a intrat frontal într-un autovehicul de teren la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO: Jandarmii Postului Montan Țibleș și cei din Târgu Lăpuș, Moş Nicolae la o familie din Rogoz

Redactie

1 mesaj

Paul mai 21, 2022 at 1:12 am

Cine a stabilit ca e cea mai cautata statiune din nordul tarii?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult