BREAKING NEWSTara Lapusului

ZIUA IN AMIAZA MARE: BĂTUT CU BESTIALITATE la 98 de ani de un puștan de 21 ani. A fost arestat preventiv

Prim procurorul delegat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş a dispus, la data de 20.05.2022, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului P.P.P pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată prevăzută de articolul 233 alineatul 1, 234 alineatul 1 lit. f Cod penal cu aplicarea articolului 41 alineatul 1 Cod penal. La data de 20.05.2022, faţă de suspectul P.P.P. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

 Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul P.P.P., în data de 19.05.202, pe timp de zi, a pătruns fără drept în curtea şi respectiv în locuinţa persoanei vătămate S. I. situată în localitatea Copalnic, judeţul Maramureş, după care, prin întrebuinţarea de violenţe asupra persoanei vătămate, respectiv prin lovirea acesteia cu pumnul în zona feţei, cauzându-i-se leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale conform constatărilor preliminari, a sustras suma de 850 lei.

La data de 20.05.2022, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Târgu Lăpuş.

        Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SE ÎNTÂMPLĂ LA SIGHET: Doi poliţişti de Ordine Publică, ameninţaţi şi intimidaţi prin orice mijloace de contrabandiştii de ţigări

Vasile Dale

BĂIMĂRENI CU UN TUPEU INCREDIBIL: Zeci de rromi de la Combinat au ieșit în drum să bea o bere. Ce pandemie… ce coronavirus… (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE FOTO/VIDEO: Baie de sânge într-o bătaie generală la clubul unui hotel de 4 stele din Baia Mare. Zeci de polițiști, 3 ambulanțe și un smurd au preluat răniții (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult