BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Băiatul mort prin înfometare și ținut într-un sac o lună în cușca câinelui a fost înmormântat lângă mama lui, în Crăciunești. Tatăl lui este încă la psihiatrie

Ieri imediat după prânz, băiatul de 14 ani care a fost descoperit în urmă cu 11 zile mort în cușca unui câine dintr-o gospodărie din zona Câmpu Negru (Sighetu Marmației), a fost condus pe ultimul drum în cimitirul din Crăciunești. Robert Lucas Karl a fost înmormântat lângă mama lui, decedată în urmă cu doi ani de zile.

De cele necesare înhumării s-a ocupat parohul Parohiei Ordodoxe Câmpu Negru din Sighetu Marmației. ”Ieri de la 13 am săvârșit slujba înmormântării tânărului de 14 ani în localitatea Crăciunești, împreună cu părintele paroh, Victor Petrovai. După slujbă tnărul a fost așezat din nou la sânul mamei sale, care și ea a plecat prea devreme dintre noi. Doresc să aduc mulțumire dlui Vasile Semcovici, familiei Pop de la Brutăria Efigia, dli Sorin Chiș pentru frumoasa colaborare. Dumnezeu să-i facă parte de odihna cea veșnică unde nu este durere nici întristare, ci viață fără de sfârșit!” a transmis preotul paroh Bontoș Mădălin, Parohia Câmpu Negru.

Să mai amintim și faptul că tatăl băiatului la cererea procurorului a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru o expertiză neuro-psihiatrică de specialitate. Fratele lui Robert a fost preluat de DGASPC Maramureș, fiind în plasament la o familie.
Ancheta este în desfășurare

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Băimărean, depistat în acest an de două ori conducând fără permis, arestat preventiv

Vasile Dale

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BAIA MARE: Măsuri luate la nivelul Ambulatorului privind desfășurarea activității după expirarea stării de urgență

Vasile Dale

FOTBAL. Liga 2: ZVONURI SAU REALITATE? După ce ne-au scos fotbalul din cap, antrenorul Danciu și-ar fi dat demisia. Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăvița 3-4 (1-4)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult