BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Copil de 5 ani lovit de mașină pe strada Păltinișului din Baia Mare. Șoferița bătută de o ”armată” de etnici rromi. Intervine poliția și jandarmeria – ACTUALIZARE

Accident pe strada Păltinișului din Baia Mare. Un copil de etnie rromă s-a angajat în traversarea străzii dintre mașinile parcate, fără să se asigure. A fost surprins și accidentat de un autoturism condus de o femeie în vârstă de aproximativ 25 ani.

Șoferița a coborât imediat să îi acorde primul ajutor și a sunat la 112. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș a sosit la fața locului, l-a preluat și l-a transportat conștient la Spitalul Județean de Urgență Maramureș.

Imediat zeci de băimăreni de etnie rromă s-au adunat la locul accidentului și au tăbărât pe șoferiță. Aceasta a fugit și s-a refugiat într-un magazin. Autoturismul femeii a fost distrus de rromi, dar și magazinul în care s-a refugiat. Doar cele 8 echipaje ale poliției și trei echipaje ale Jandarmeriei au reușit să îi țină în frâu.

Ancheta este în desfășurare sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală, distrugere, tulburarea liniștii și ordinii publice.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri seară, la ora 19.40, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe strada Păltinișului din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor de 6 ani din Seini, aflat în calitate de pieton, a fost surprins și accidentat de către un autoturism, condus de o femeie de 31 de ani din Baia Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

Evenimentul rutier a degenerat într-un un scandal, motiv pentru care la locul producerii s-au deplasat mai multe echipaje de ordine publică și jandarmerie, care au reusit aplanarea conflictului.

Polițiștii au constatat faptul că, mai multe persoane, aflate în apropiere, au provocat distrugeri autoturismului implicat în accidentul rutier, după producerea acestuia.

În continuare, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment și stabilirea cu exactitate a faptelor.

Părții vătămate i-a fost adus la cunoștință dreptul de a depune plângere penală, în termen legal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Te-ar putea interesa si

URMARE BĂTAIE CLUB / ACTUALIZARE: Şase persoane, implicate în scandalul din Baia Mare, reținute de polițiști pentru 24 de ore, puse în libertate de procurori (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident grav la Poienile de Sub Munte. Intervin patru echipaje medicale (galerie foto/video)

Vasile Dale

Băieţelul şoferului român mort, ars în cabina TIR-ului, în Spania, l-a rugat să nu mai plece în cursă: “E ultima oară, Luisito!”

Vasile Dale

5 mesaje

Alex iunie 7, 2022 at 7:25 am

Civilizatia in actiune. In loc sa sparga masini si sa bata oameni mai bine si-ar educa copii. Dar nah.

Raspunde
Florin iunie 7, 2022 at 2:33 pm

Si apoi daca zici ceva rau de ei, esti rasist. In puscarie nu ii baga ca nu au ce sa faca cu ei, ca-s multi. Chemam vreo cativa americani, ca la ei si asa e liber la arme.

Raspunde
ASB iunie 8, 2022 at 10:49 am

In curand romanii vor fi minoritari la ei in tara, ce semeni aia ari.

Raspunde
POLI Tm iunie 8, 2022 at 3:44 pm

ce maa?in ce tara traim-TIGANIADA?o fi sau nu vinovata,dar nu o bati-nu distrugi,nu ameninti.vai si amar.rusine sa va fie,sper sa platiti toti ordinarii cu varf si indesat io nu stiu mai in tara asta fiecare face ce vrea muschii dansului?nu mai este frana?

Raspunde
calin iunie 10, 2022 at 11:08 am

unul din efectele scumpirii gazului la Auschvitz !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.