BREAKING NEWSEvenimentImportant

UMANITAR: Să îl ajutăm pe VICTOR să își cumpere ochelarii care aduc lumină și claritate în viața lui!

Victor este un băiat silitor din Baia Mare, elev în clasa I, care își dorește să fie la fel ca şi ceilalți copii de vârsta lui. Eforturile lui sunt mari având în vedere că la naștere medicii l-au diagnosticat cu hidrocefalie congenitală. Au urmat trei intervenții chirurgicale, în Cluj Napoca și Germania. Însă ochii lui Victor au fost grav afectați. A survenit corioretinita pigmentară, mai exact cicatrici pe retină sau pete pe retină. Acest aspect îi îngustează câmpul vizual, ajungându-se în timp la o vedere tubulară.

Fiind o boală incurabilă și fără tratament medicamentos, Victor are acum nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. O firmă din Canada a descoperit un soft, eSight, pentru slab văzători care îi ajută să vadă mai bine. Victor a probat deja o pereche de ochelari care reușește să îi coloreze viața la propriu, îl ajută să vadă literele, să vadă desenele color, totul în timp real. Are nevoie de ei la școală pentru a ține pasul cu ceillalți colegi, însă costurile de achiziție se ridică la 7.790 de dolari, la care se adaugă și TVA. Cei care doresc să aducă lumină și claritate în viața lui Victor, să îl ajute să învețe la școală, pot face acest lucru prin donații. Orice sumă este binevenită.

Donațiile se pot face în contul Asociației ”Zâmbetul din cutie”, CONT: RO64BTRLRONCRT0645200601. Contact: Mama Pasca Mihaela 0745100923.

Te-ar putea interesa si

ONCEŞTI: Bărbat cercetat pentru contrabandă, rămas fără mașină și fără țigări

Redactie

NOROC CHIOR: COPACI SI STALPI CAZUTI PE SOSEAUA NISTRULUI. IMAGINI SENZATIONALE LIVE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

A FOST BOTEZAT: ASISTENTA SI POLITISTUL CARE L-AU SALVAT DE LA MOARTE, NASI DE BOTEZ LA BEBELUSUL ARUNCAT INTR-UN PARAU DIN SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.