BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

SUPER PROIECT: Aquapark la Vişeu de Sus

În parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, s-a adoptat un Acord de cooperare care vizează construirea unui Aquapark, fiind necesare cel puțin 10-12 hectare, iar terenul să nu prezinte risc de inundare sau alte impedimente care ar împiedica realizarea obiectivului.
„În calitate de administrație publică locală, dorința noastră este aceea de a căuta noi alternative care să aducă plus-valoare orașului nostru, să poată, de ce nu, crea locuri de muncă și motiva oamenii de pretutindeni să ne fie oaspeți. Suntem în fază incipientă, de identificare a proprietarilor, stabilirea unui coridor de expropriere, și, în paralel, elaborarea unui Studiu de fezabilitate cu care, ulterior, să identificăm sursa de finanțare potrivită.
Acest Aquapark vine în primul rând ca o alternativă oferită turiștilor, pe lângă toate celelalte atracții turistice din oraș și din zonă, iar mai apoi o zonă de agrement dedicată tinerilor noștri, și nu numai, cu multiple posibilități de relaxare sau chiar de dezvoltare a aptitudinilor sportive, asupra cărora încercăm să punem un accent deosebit”, spune viceprimarul oraşului Vişeu de Sus, Marius Grad.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un tânăr din Viile Apei a dispărut cu toate încasările unei firme de curierat – 150.000 de lei

Redactie

AM AJUNS SA O VEDEM ȘI PE ASTA: Doi tineri, unul din Baia Mare, au furat covoarele dintr-o gospodărie din Jibou (foto)

Vasile Dale

TRAVERSARE NEREGULAMENTARĂ: Accident rutier soldat cu o victimă la Vişeu de Jos

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.