BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: El este Peter (14 ani), erou pentru o băimăreancă atacată de un bărbat. Adolescentul tocmai ieșise de la Evaluarea Națională

Îngerul salvator pentru o băimăreancă de 41 ani a fost un băiat de 14 ani. Băiatul nu a stat o secundă pe gânduri și i-a sărit în ajutor când a văzut că asupra femeii s-a năpustit un bărbat pentru a jefui. A reușit să o salveze din mâinile individului. În ajutorul lui au sărit alți doi tineri și apoi alți bărbați. Poliția a sosit imediat la fața locului și l-a încătușat.

 Peter este elev în clasa a VIII-a și în astăzi a susținut examenul de evaluare națională la matematică. Imediat după exament s-a dus să bea un suc la o terasă din centrul municipiului Baia Mare. Acolo s-a petrecut totul.

”Stăteam și mâncam un sandwich pe bancă. În acel moment, domnul a sărit la doamna și a început să tragă de geantă. Am sărit imediat și m-am înfipt în el și l-am întrebat ce face? De ce îi trage de geantă. Nu s-a oprit. Iar în momentul în care doamna a căzut, alți doi tineri au sărit în ajutorul meu și al doamnei. Apoi încă doi bărbați. Am condus-o pe doamna în restaurant să se calmeze. I-a dat acolo, angajații de la McDonalds apă să bea. Era foarte șocantă, săraca. Apoi am ieșit să îmi iau telefonul de pe bancă. Atunci bărbatul a încercat să intre în restaurant, după femeie. Acolo a fost imobilizat din nou și a venit poliția și l-au arestat.

Pur și simplu am acționat, nu m-am gândit. Am avut curaj” ne-a povestit tânărul băimărean.

Martor: Automat am oprit maşina, am mers la locul faptei. Agresorul era foarte agresiv. L-am imobilizat cu încă o persoană. Chiar domnul era primul. După aia am venit eu că el nu putea să facă faţă. Abia l-am ţinut. L-am ţinut poate vreo 5 minute la pământ până ce a intervenit poliţia. 

Povestea băiatului de 14 ani a impresionat o ţară întreagă

Gestul băiatului de doar 14 ani i-a impresionat mult pe oameni.

”Un gest care ar trebui să fie absolut normal şi firesc şi care ar trebui să fie luat drept exemplu de toţi locuitorii, de tânăra generaţie în mod special şi cred că probabil oricine altcineva ar fi fost în acea situaţie s-ar fi bucurat să primească o mână de ajutor. Bravo lui.”

Povestea micului erou a ajuns şi la urechile profesorilor săi, de la liceul Nemerh Laszlo. 

Lengyel Krisztina, profesoară: Cred că a reacţionat spontan pentru că noi punem accent pe dezvoltarea civică a elevilor. Întotdeauna îi îndemnăm să fie empatici, respectuoşi şi să fie atenţi unul la celălalt.

Peter a primit mulţumiri şi din partea femeii pe care a salvat-o. Puştiul e mare pasionat de motociclete, iar pe viitor îşi doreşte să se facă mecanic auto.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Familia unui bărbat accidentat mortal pe trecerea pentru pietoni revoltată că Biroul Poliției rutiere tergiversează ancheta

Redactie

CORONAVIRUS: Primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus în Satu Mare

Vasile Dale

PERCHEZIȚII ÎN PTF PETEA: Luam 50-100 euro pentru a-i scăpa pe oameni de carantină. Implicați polițiști de frontieră – ACTUALIZARE

Vasile Dale

2 mesaje

Hai Pa iunie 18, 2022 at 9:55 am

Video-urile si pozele voastre sunt deosebite! Cu logo-ul ala de rahat pe mijloc, de nu se intelege nimic din ele, o arta domne, ce mai.

Raspunde
Adolescent de 14 ani, erou pentru o femeie atacată de un tâlhar în Baia Mare. Peter tocmai ieşise de la Evaluarea Naţională. „Am sărit imediat și m-am înfipt în el” – Romania iunie 18, 2022 at 8:22 pm

[…] Pur și simplu am acționat, nu m-am gândit. Am avut curaj”, a povestit Peter, conform Vasiledale.ro. […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult