BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: Un copil din Trestia s-a împuşcat cu un pistol cu aer comprimat (ACTUALIZARE)

La un pas de tragedie. În urma cu puţin timp, un copil de 13 ani din Trestia s-a împuşcat cu un pistol cu aer comprimat.

Copilul, cu plagă la nivelul gâtului, s-a deplasat singur la spital, iar medicii au anunţat poliţia.

Deocamdată nu se cunoaşte exact cum s-au petrecut lucrurile.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 19 iunie, la ora 14.30, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați telefonic de către Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, la Unitatea de Primire Urgențe s-a prezentat un minor, de 13 ani, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul gâtului.

Din primele declarații ale tatălui minorului reiese faptul că, în timp ce se aflau la locuința din satul Trestia, minorul s-ar fi accidentat cu o armă cu aer comprimat.

În continuare, la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea efectuării de cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

****

Urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii din Târgu Lăpuș și cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au stabilit împrejurările in care un băiat în vârstă de 13 ani a fost rănit ieri cu o armă de tir sportiv cu aer comprimat.

Acesta se afla în garajul unei locuințe din localitatea Trestia împreună cu prietenul său de aceeași vârstă, care a manevrat arma iar aceasta s-a descărcat accidental.

Proprietarul armei, care este deținător legal de arme și munitii, a fost sancționat contravențional iar ca măsură complementară, s-a dispus anularea dreptului de port și folosire a armelor și munițiilor deținute.

Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Lăpuș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept și vătămare corporală din culpă.


Te-ar putea interesa si

VIDEO: Impact violent între trei mașini pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Două persoane rănite (Actualizare)

Vasile Dale

TRAFIC ÎNGREUNAT PE DN 1C: trei utilaje au căzut de pe o platformă auto, la Satulung

Vasile Dale

DIN RESPECT PENTRU VIATA: POLITISTII DE LA SERVICIUL ACTIUNI SPECIALE AU DONAT SANGE (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.