BREAKING NEWSEveniment

LACUL BODI: Distracţie pe cinste fără taxă de intrare

Destinaţii turistice în România. Cu toţii ne dorim să avem parte de relaxare și răcoare. Şi găsim asta pe Lacul Bodi, în județul Maramureș, la poalele Vârfului Mogoșa.

Atmosferă fantastică la Lacul Bodi, de la poalele Vârfului Mogoșa. Oamenii profită de ultima zi de weekend, astfel că au ieşit la o bălăceală. În zonă sunt şi foarte multe locuri de promenadă. Soarele de munte este perfect pentru un bronz ideal, la început de vară. Iar dacă mai târziu ni se face foame, putem să luăm masa la restaurantul de pe domeniul din zonă, care oferă foarte multe produse tradiţională.

Tariful este surprinzător: totul este gratuit! Trebuie să venim de acasă doar cu voie bună şi să plecăm de aici relaxaţi.

observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

Stațiile de sortare-transfer a gunoiului menajer din Maramureș sunt o bătaie de joc față de banul public european și românesc! Consecința? Nu avem unde depozita gunoaiele noastre cele de toate zilele!

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Doi polițiști aflați în pensie sunt suspectați că ar fi braconat doi mistreți pe fondul de vânătoare 17 Izei

Vasile Dale

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Prăpăd la Berchez. Gospodării inundate şi solarii distruse

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult