BREAKING NEWSImportant

DE INTERES PUBLIC – Se deschide un nou punct de eliberare cărți de identitate în Comuna Groși (județul Maramureș)

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Maramureș informează că începând cu data de 18 iulie 2022, se va deschide Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși (Maramureș) care va deservi cetățenii din comuna Groși, cu cele trei sate componente: Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos, fără alte localități arondate.

„Deschiderea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din comuna Groși reprezintă un nou pas în aducerea serviciilor noastre mai aproape de cetățean și eficientizarea activității în județul Maramureș.”, a subliniat în acest context, directorul Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Maramureș, Anișoara Mihali.

Cetățenii pot contacta serviciul la adresa: comuna Groși, sat Groși, strada Mihai Viteazu, nr. 50, jud. Maramureș (sediul Primăriei comunei Groși, județul Maramureș) sau prin telefon: 0262 258685 ori fax: 0262258804.


Totodată, informăm cetățenii interesați că datorită lucrărilor de mentenanță care se impun a fi făcute în vederea deschiderii Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși, jud. Maramureș, cetățenii cu domiciliul pe raza comunei Groși, care au programare on-line făcută în vederea solicitării actului de identitate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Baia Mare, vor putea depune cererile pentru eliberarea actului de identitate până la data de 07.07.2022.

Ulterior acestei date, începând cu data de 19.07.2022, cererile pentru eliberarea actului de identitate se vor depune numai la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Groși, jud. Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

VERNISAJ: Expoziția ”Din zestrea Maramureșului”, la Muzeul Olteniei

Redactie

ALO… BODE, NE AUZI? Uriaşă rată de fals pozitiv: jumătate din şoferii testaţi în Maramureş au fost nevinovaţi. Unii au rămas fără serviciu

Redactie

VIDEO: O șoferiţă de 19 ani a făcut prăpăd pe bd. Republicii din Baia Mare. Patru maşini parcate distruse

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult