BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Maramureșul o ia razna / O minoră de 11 ani, violată de un sighetean de 31 de ani

Maramureșenii au luat-o razna cu totul! Al treilea de caz de viol sau act sexual cu un minor în ultimele săptămâni în județul nostru.

Fapta oribilă la care vom face referire astăzi s-a produs în Sighetu Marmației. Acolo unde o altă fetiță a fost violată în Parcul Grădina Morii, săptămânile trecute.

Totul a ieșit la iveală astăzi când un cititor al www.vasiledale.ro ne-a dat potul. Bineînțeles, la momentul descoperirii atrocităţii de către polițiști opinia publică NU A FOST INFORMATĂ!

Astăzi însă la solicitarea www.vasiledale.ro organele de anchetă ne-au confirmat informațiile ce vi le prezentăm în exclusivitate.

Astfel, în 11 iunie 2022, o femeie din Sighetu Marmației a sesizat poliția despre faptul că nepoata să, o minoră în vârstă de 11 ani, este posibil să fie victima unui viol. Imediat polițiștii coordonați de un procuror au demarat cercetările. Minoră a fost audiată în prezența unui avocat iar această a povestit că în 4 iunie, un bărbat că locuiește pe aceeași stradă ar fi ademenit-o în locuința lui și prin constrângere a întreținut raporturi sexuale normale cu ea. Fetiță a spus totodată că bărbatul era și băut.

Polițiștii l-au căutat pe individ zile la rând pentru a-l prinde şi a-l duce la audieri. Într-un final au reușit.
După audieri în baza unei ordonanțe procurorul criminalist a dispus internarea lui la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru o expertiză de specialitate.

Zilele trecute medicii au stabilit fără echivoc că sigheteanul de 31 ani avea discernământ în momentul comiterii faptei. Astfel, polițiștii au dispus reținerea lui pentru 24 de ore.

A fost prezentat apoi magistraților sigheteni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. Această a fost acceptată, astfel că astăzi violatorul pedofil este în arestul IPJ Maramureş.

CITEŞTE ŞI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Iarăşi îşi bat joc ungurii / O femeie din Ucraina a murit în vama Csengersima. Intrase în România prin PTF Sighet

Redactie

FOTO, VIDEO / NEGLIJENȚĂ LA SIGHET: Stația de pompare a apei de la Crăciunești, focar de infecție. Vital SA pune în pericol sănătatea publică a sighetenilor

Redactie

Scandal între frați la Vișeu de Jos aplanat de Poliție

Vasile Dale

1 mesaj

mo iulie 24, 2022 at 11:34 am

Buhnici si prietenii…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.