BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Poliţişti întâmpinaţi cu toporul la Sighetu Marmaţiei. 3 bărbaţi încătuşaţi

Incident grav la Sighetu Marmației în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat a cerut ajutorul poliției după ce vecinii lui petreceau de mama focului în miez de noapte.

La fața locului a sosit inițial un echipaj de ordine publică de la Poliția Sighetu Marmației. Doar că oamenii legii au fost întâmpinați de trei bărbați supărați foc. Unul dintre ei avea un topor în mână și îi amenința de polițiști. Oamenii legii au cerut ajutorul altor două echipaje de ordine publică.

Șase polițiști au reușit în cele din urmă să îi încătușeze pe cei trei sigheteni băuți și recalcitranți. Duși la sediul poliției pentru audieri, aceștia nu s-au calmat. din contră, au continuat scandalul și în sediul unității de poliție. Unul dintre ei chiar a filmat în sediul poliției, deși acest lucru este interzis.

Mai mult, acesta striga că el nu intră la audieri pentru că polițiștii ar intenționa să îl bată. Între cel care filma și unul dintre polițiști s-a creat o îmbrânceală chiar pe holul poliției.

Ce spune politia
Aseară, 22 iulie, ora 22:27, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112, de către un bărbat de 32 ani, cu privire la faptul că, vecinii săi tulbură ordinea și liniștea publică prin faptul că ascultau muzică la intensitate mare.

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat 3 bărbați în stare de ebrietate, de 25, 56 respectiv 57 de ani.

La vederea polițiștiilor, doi dintre bărbați au devenit agresivi, moment în care, polițiștii au solicitat sprijin de la alte echipaje.

În timpul agresiunii, unul dintre agresori s-a îndreptat către polițiști cu un topor.

La sosirea celorlalte echipaje, cei trei bărbați au fost imobilizați și conduși la sediul poliției pentru audieri.

Ulterior, față de bărbații de 25 și 57 de ani, a fost luată măsura internării la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetul Marmației, iar față de al treilea bărbat s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor art. 2 pct. 36 din Legea 61/1991.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul infractiunii de ultraj.

Te-ar putea interesa si

CURSĂ CARITABILĂ ÎN MAREA BRITANIE: Patru băimărence au alergat la maratonul de 5 km „Race for life”. Banii adunaţi merg spre susţinerea cercetarii a noi metode de tratament împotriva cancerului (FOTO)

Vasile Dale

RESTRICŢII DE SĂRBĂTORI: Revelion 2021/2022 – Spunem ”La Mulți Ani” la ora 21.00, apoi românii se bagă la ”somnic”

Redactie

VIȘEUL DE JOS: S-a răsturnat într-o prăpastie cu mașina. A fost resuscitat și readus la viață după 25 de minute

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.