Important

BORŞA: Prevenirea consumului de substanțe interzise în rândul tinerilor din Borșa

Ieri, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară și cei de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Baia Mare, au desfășurat o activitate preventivă la Școala Gimnazială nr. 8, Structura nr. 1 din Borșa, județ Maramureș cu ocazia taberei de vară organizată de unitatea de învățământ în această perioadă.
Tema abordată a fost prevenirea consumului de droguri si alte substanțe. În cadrul activității, elevilor le-au fost prezentate principalele categorii de droguri și alte substanțe , fiindu-le explicat conținutul acestora, modul în care este afectată sănătatea fizică și psihică, dar și răspunderea juridică, conform Legii nr.142/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
De asemenea, cei prezenți au avut ocazia să folosească ochelari speciali, care reflectă starea ce se resimte în momentul în care o persoană se află sub efectul consumului unor substanțe interzise, ori sub efectul consumului vădit de alcool.
Elevii au avut întrebări referitor la aspectele prezentate, la care au primit răspunsuri și lămuriri, fiind purtat un dialog benefic.
La sfârșitul activității, elevilor le-a fost prezentată autospeciala de poliție și mijloacele din dotarea acesteia.

Te-ar putea interesa si

Mediul Academic – Concert de Colinde la Universitatea de Nord Baia Mare

Vasile Dale

BAIA MARE: Articole vestimentare și jucării contrafăcute confiscate de polițiști

Redactie

Ionel Bogdan: Recunoștință poporului polonez cu ocazia împlinirii a 100 de ani de relații militare internaționale româno-polone (galerie foto)

Vasile Dale

1 mesaj

ionv august 5, 2022 at 12:23 pm

Pai daca vor sa previna de ce nu il aresteaza pe proxenetul si traficantul ala din gara, Petrea Venczel? Poate pentru ca are rude fosti politisti…. diletanti ipocriti…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.