BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: MIROS DE RAHAT la +30C în toată Hideaga.Fosele septice golite direct în șanțul de la șoseaua principală

Un cititor al site-ului nostru ne-a reclamat faptul că pe raza localității Hideaga (comuna Satulung) după în ultima perioadă se confruntă cu o situație de-a dreptul inacceptabilă pentru secolul 21.

Cum nu există sistem de canalizare în localitate, oamenii și-au făcut fose septice. Acum după reabilitarea drumului județean (care a inclus și refacerea podețelor, a trotuarelor, dar și betonarea șanțurilor) o parte dintre cetățeni au început să își golească fosele septice direct în șanțul beton.

”Avem în comuna Satulung, sat Hideaga, o problemă cu fosele septice. Acestea se golesc direct în șanț. Acum la peste 30 de grade Celsius este un miros insuportabil. Șanțurile nu au pantă și toate dejecțiile rămân pe loc. Apa se evaporă iar rahatul rămâne de nu mai scoatem mirosul nici peste 10 ani. Am făcut sesizări la Primăria Satulung și la Garda de Mediu. Nimeni nu ne bagă în seamă. Ultima speranță că am putea face ceva a fost contactarea dumneavoastră pentru a face publică această situație. Aseară am spălat cu vecinul șanțul. Acum iar este plin de rahat. Nu este posibil așa ceva în secolul 21” ne-a scris cititorul nostru.

Alo Garda de Mediu Maramureș doarme? Poate se trezeșc și ei la realitate și mai muncesc! Vacanțele și concediile s-au cam terminat! La muncă leneșilor….

Așteptăm punctul lor de vedere al Gărzii de Mediu Maramureș dar și cel al Primăriei Satulung.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Mocănița în care se aflau peste 150 de turişti a deraiat pe Valea Vaserului. Circulaţia feroviară a fost blocată timp de două ore

Vasile Dale

FOTOGALERIE. Percheziții de amploare în Maramureș și Satu Mare. Ofițerii antidrog au descoperit 240.000 euro ”de recuzită”, droguri și un pistol

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: BORȘA – Un șofer s-a izbit cu autoutilitara de un copac. A refuzat testarea (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult