BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O șoferiță beată a intrat cu BMW-ul într-un podeț din Vișeu de Sus și l-a făcut praf. O tânără încarcerată

Un accident grav de circulație a avut loc azi noapte pe drumul național 18 pe raza orașului Vișeu de Sus. Alarma a fost dată la 112 în jurul orei 3.30 după ce un șoferiță care circula cu un autoturism marca BMW pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un podeț din beton.

În urma impactului violent două dintre roțile mașinii dar și o parte din motor s-au rupt și au rămas în șanț, iar mașina a revenit pe partea carosabilă. O tânără pasageră pe scaunul din dreapta față a rămas încarcerată.

Polițiștii și echipajele de descarcarcerare și medicale au sosit la fața locului. Victima a fost extrasă din mașina distrusă și a fost transportată la Spitalul Orășenesc din VIșeu de Sus. Totodată și șoferița a fost dusă la spital. Nu a fost nevoie să rămână internată.

Polițiștii au testat-o pe șoferița în vârstă de 25 de ani. Rezultatul etilotestului a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: Un bărbat din Vișeu de Sus l-a agresat pe angajatul afgan al unei shaormerii din Vișeu de Sus. Victima s-a apărat iar Corneluș a căzut într-o vitrină și s-a tăiat

Vasile Dale

O RUPERE DE NORI A PROVOCAT HAOS LA LEORDINA / ACTUALIZARE: DN 18 inundat, cimitirul acoperit de ape, familii cu copii mici izolate (FOTO, VIDEO)

Redactie

BAIA SPRIE: Prin violență au pătruns peste o octogenară și au tâlhărit-o. Doi suspecți arestați preventiv

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.