BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ULTIMĂ ORĂ: Șoferul fugar care a ucis o femeie la Bogdan Vodă a fost arestat preventiv

Tânărul în vârstă de 23 ani din Moisei care a accidentat mortal o femeie în vârstă de 80 ani pe raza localității Bogdan Vodă, apoi a fugit de la locul faptei, a abantonat mașina într-o zonă greu accesibilă din Ieud, a fost arestat preventiv. Avea și permisul de conducere anulat. Claudiu Tomoiagă (23 ani) a fost prezentat aseară în fața magistraților de la Judecătoria Dragomirești cu propunere de arestare preventivă.

Solutia pe scurt: În baza art. 226 C. proc. pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti. În baza art. 223 alin. 2 C. proc. pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului T.C.L, , recidivist, cercetat pentru săvârșirea săvârșirea infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută ?i pedepsită de art. 192 alin. 1 ?i 2 din Codul penal, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, faptă prev. și ped. de art. 338 alin 1 Cod Penal şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere (p.c. anulat), faptă prev. și ped. art. 335 alin 2 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin 1 ?i 2 Cod penal şi art. 41 alin. 1 C.p., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 29 iulie 2022, până la data de 27 august 2022, inclusiv. Emite mandatul de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:



Te-ar putea interesa si

O trupă din SUA și-a filmat în Baia Mare videoclipul unei melodii de Crăciun

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – A fost prins incendiatorul din BORȘA: A fugit de poliție, însă l-au prins și încătușat. Bărbatul a incendiat acoperișul unei case (actualizare)

Redactie

ALCOOLUL LA VOLAN: Sighetean condamnat la închisoare după ce a condus în stare de ebrietate, băimărean cercetat pentru aceeaşi infracţiune, după ce a fost depistat ieri de poliţişti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult