BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

LOVITURĂ DE IMAGINE PENTRU POLIȚIA DIN BAIA SPRIE: Un spărgător de locuințe profesionist a fost înhățat. Era spaima locuitorilor din două orașe

Polițiștii din Baia Sprie au muncit ”pe brânci” până când au reușit să înhațe un spărgător profesionist de locuințe. Bărbatul era spaima locuitorilor din Baia Mare și Baia Sprie. A fost prins la scurt timp după ce a comis o faptă în Baia Sprie iar în autoturismul lui erau toate bunurile furate dintr-un imobil. Și nu a fost singura lui fapta.

Acesta a spart mai multe locuințe din Baia Mare, dar și altele din Baia Sprie. La scurt timp, procurorii băimăreni au dispus efectuarea unei percheziții la domiciliul bărbatului. Acolo anchetatorii au găsit tot felul de scule profesioniste pe care le folosea la spargerea butucurilor de la ușile de acces în locuințe. Așadar, polițiștilor din Baia Sprie trebuie să le adresăm felicitările noastre.

Ce spune IPJ Maramureș

Polițiștii din Baia Sprie, au identificat pe strada Gutinului din oraș un bărbat de 60 de ani din Baia Mare, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi.

În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului, au fost găsite mai multe bunuri, iar din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bunurile au fost sustrase din locuința unei femei de 44 de ani din Baia Sprie.
Prejudiciul cauzat este în valoare de 5.000 lei, acesta fiind recuperat și predat părții vătămate.

La activitățile de documentare a activității infracționale ale bărbatului, s-a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și al polițișilor Biroului de Investigații Criminale Baia Mare.

Față de persoana bănuită de comiterea faptei, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând ca azi, 29 iulie, să fie prezentat în fața Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ce spuns Judecătoria Baia Mare
Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3321/P/2022 din 29.07.2022 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile a inculpatului B. M., sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de art. 228 alin. l , art. 229 alin. l , lit. d ?i alin. 2, lit. b Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal. Respinge solicitarea apărătorului inculpatului de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Accident pe DN 1C, trafic blocat. Impact între un camion și două autoturisme

Vasile Dale

EXCLUSIV: Pădurari atacați de 4 ”cagulați” cu bâtele pe un drum comunal din Moisei – actualizare

Vasile Dale

VIDEO: Bicicliști și pietoni implicați în accidente rutiere în Baia Mare, Sighetu Marmației și Cavnic (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

ionv august 5, 2022 at 12:18 pm

De ce nu l-au intrebat pe comandantul din Borsa, Stefanuc :)))) ca el se pricepe mai bine, avea un moldovean ce fura pentru el… doar cum si-a pus calorifere gratis in casa :))))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.