BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Imagini îngrozitoare la Băiuţ. Un bărbat a ars de viu după ce s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune – ACTUALIZARE

Imagini îngrozitoare în Băiuţ. Un localnic de 46 de ani a decis să-şi ia viaţa, urcându-se pe un stâlp de la reţeaua de înaltă tensiune unde peste 40.000 de volţi au trecut prin corpul său.

Oamenii îngroziţi au văzut cum trupul omului ia foc. În nici 30 de secunde cadavrul a căzut de pe fire de la circa 15 metri. Localnicii au sunat la 112.

A sosit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță de la Târgu Lăpuș, care au început manevrele de resuscitare timp de 45 de minute. În sprijin a venit și elicopterul SMURD de la Jibou. Medicul de pe elicopter a fost nevoit să declare decesul. Ancheta a fost preluat de criminaliştii de la IPJ Maramureş.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, 05 august, la ora 17:41, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112, cu privire la faptul că în localitatea Băiuț un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și s-a electrocutat.

Deplasați la fața locului polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 46 ani din localitate.

Totodată echipajul SMURD sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

DE INTERES PUBLIC: Dacă ești student sau elev NU UITA SĂ ÎȚI VIZEZI CARNETUL!!!

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SATU MARE – ACTUALIZARE : Mai multe victime după impactul a două autobuze. 12 răniţi, două persoane încarcerate

Vasile Dale

CABINETELE IZA ANUNȚĂ: Primul pacient confirmat pozitiv COVID-19 la Poienile Izei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.