BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: BĂIMĂRENII TRĂIESC ÎN TEROARE. Băimărean înjunghiat în cartierul Ferneziu. Autorul ar fi dispărut în munți – ACTUALIZARE

Alertă maximă în această seară în cartierul băimărean Ferneziu. Un băimărean a fost înjunghiat iar autorul ar fi fugit în zona împădurită a munților din imediata apropiere. La această oră individul este căutat.

Polițiștii băimăreni au fost sesizați prin 112 despre izbucnirea unui scandal în imediata apropiere a unui local de pe strada Barajului din Baia Mare. În altercație au fost implicate mai multe persoane. Unul dintre aceștia, poreclit ”Ladi” ar fi pus mâna pe un cuțit și l-a atacat pe un bărbat, Dănuț S (53 ani). Lama cuțitului l-a tăiat la nivelul bărbiei, apoi a ricoșat în piept.

Imediat acesta a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. Medicii au decis să intre cu pacientul direct în sala de operație la secția de Chirurgie Toracică pentru a-i salva viața.

Conform surselor noastre autorul ar fi fugit de la locul faptei în pădurile din zona muntoasă din imediata apropiere. Echipajele poliției îl caută.

Medicii legiști vor stabili dacă viața băimăreanului a fost pusă în pericol. În acest caz, polițiștii băimăreni ar putea efectua cercetări sub aspectul infracțiunii de tentativă la omor.

Vom reveni cu detalii.

Acesta incident vine la doar 24 de ore după un alt grav eveniment petrecut în zona Pirită a municipiuliui Baia Mare. Acolo un polițist în vârstă de 26 ani a fost lovit cu un bolovan în cap. Până acum doar 3 indivizi din 15 implicați în scandal au fost identificați de poliție. Trebuie să spunem că în această seară în zona pirită au deschis echipaje ale mascaților și ale jandarmeriei pentru a încerca identificarea celor 15 persoane implicate în infracțiunea de ultraj.

ACTUALIZARE – Ce spune IPJ Maramureş

Aseara, la ora 17:51, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în zona unui complex comercial de pe strada Barajului, are loc un scandal între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan între mai multe persoane, un bărbat de 53 de ani din Baia Mare, a fost agresat fizic cu un obiect ascuțit, de către o altă persoană de sex masculin.

Persoana bănuită de comiterea faptei ar fi un bărbat de 41 de ani din Baia Mare, pe care, polițiștii băimăreni îl caută deoarece acesta a fugit de la locul faptei.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală.

De precizat că suspectul nu a fost găsit încă.

CITEȘTE AICI TOATE DETALII DESPRE CAZUL DE DUMINICĂ SEARA DIN ZONA PIRITĂ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un grajd din Poienile de Sub Munte a fost mistuit de flăcări. Pompierii civili au intervenit prompt

Vasile Dale

Galerie FOTO – Un șofer a ajuns pe mașina în șanț altul în stâlp. Unul pe centura Băii Mari, celălalt în Piața Revoluției

Vasile Dale

VIDEO: Accidente rutiere produse la Șurdești și Baia Mare. Șoferi din Satu Mare și Sălaj prinși băuți la volan în Berbești și Baia Mare

Vasile Dale

2 mesaje

Dan august 9, 2022 at 12:03 am

Cum ai stabilit tu ca traim in teroare? Sau e doar un titlu penibil?

Raspunde
a august 9, 2022 at 8:33 am

@DAN sunt titluri menite sa starneasca teama, frica sau sa iti atraga atentia astfel incat sa accesezi articolul. Cel mai probabil veniturile lor sunt in functie de nr de accesari/articol.Deci ar scrie ORICE ca sa te determine sa dai click, sa mai incarce niste ad-uri. E o chestiune de timp pana ad-urile vor deveni la fel de dezgustatoare ca cele de pe emm, ziarmm etc. Sunt sigur ca au o scuza „perfecta” pregatita.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.