BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: Drumul dintre Dumbrava și Șatra a fost distrus de camioane de 40 tone pline cu masă lemnoasă. Deși e interzis peste 7,5 tone nimeni nu îi ia la întrebări

Un drum comunal asfaltat de nici 3 ani de zile pe 10 km a fost distrus de camioanele unei firme care transportă masă lemnoasă exploatată în Țara Lăpușului. Cititorii noștri ne-au transmis imagini elocvente.

De precizat este faptul că drumul dintre localitățile Dumbrava și Șatra a fost reabilitat pe o porțiune de 10 km în urmă cu nici trei de zile. Asfaltul nou a fost deja distrus.

Cu toate că au fost montate indicatoare rutiere care interzice accesul vehiculelor cu masă mai mare de 7,5 tone pe drumul respectiv nimeni nu le respectă! Nici autoritățile locale nu par interesate de aceste aspecte. Nici măcar faptul că locuințele oamenilor încep să crape din cauza trepidațiilor datorate greutății autovehiculelor.

Astfel că nimeni de la Poliția Locală sau Națională din Târgu Lăpuș nu a dispus măsuri împotriva celor care au distrus șoseaua reabilitată din bani publici.

Conform informațiilor furnizate de cititorii noștri reiese clar că administrația publică locală cunoaște situația însă se face că nu vede, uitându-se în altă parte. Vehicule de 40 de tone au fost fotografiate circulând pe drumul respectiv fără ca nimeni să îi deranjeze. O fi având probabil autorizație specială de circulație. Doar că în acest caz normal ar fi să și remedieze stricăciunile pe care le-au făcut la partea carosabilă reabilitată, REPETĂM, din banii contribuabililor.

Vom reveni pe marginea acestui subiect.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DIN GELOZIE – Maramureșean, în vârstă de 24 ani, înjunghiat de fostul iubit al actualei lui iubite. Maramureșean și el

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: POLIȚIȘTI ACUZAȚI: Au luat numerele de înmatriculare a vehiculelor parcate fără nicio explicație. Oamenii spun că ar fi fost agresați

Vasile Dale

RONA DE JOS: Un bărbat și-a amenințat sora și mama cu moartea. Avea un cuțit în mână

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.