BREAKING NEWSEveniment

Premieră la Spitalul Judeţean din Baia Mare

”Pacientă cu recidiva obezităţii după plicatură gastrică şi diabet zaharat tip II cu necesar de insulină a fost operată laparoscopic, realizându-se primul bypass jejuno-ileal pentru tratamentul obezităţii şi a diabetului zaharat.

Postoperator, pacienta nu a mai necesitat tratament pentru diabet, având glicemii de 80-100 mg/dl, nu a avut dureri si a fost externată a patra zi de la operaţie.

Intervenţia chirurgicală a fost posibilă datorită sponsorizării primite de la Rafi Medical: un stapler motorizat care este vârful de gamă în ceea ce priveşte suturile mecanice laporoscopice în lume. Mulţumesc dlui Marius Mendiac pentru asistenţa şi încrederea acordată.

Ca de obicei, echipa mea a fost grozavă, cu susţinere necondiţionată şi profesionalism la maxim” a transmis pe pagina personală de socializare dr. Mihaela Leșe.

Te-ar putea interesa si

IMPACT VIOLENT IN INTERSECTIE – DOUA MASINI S-AU CIOCNIT. DIN FERICIRE NIMENI RANIT (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Iarna pune stăpânire pe zona de munte a judeţului. Accident pe DJ183, spre Izvoare, din cauza unui copac prăbuşit – actualizare

Redactie

EVENIMENTE RUTIERE: Bătrân lovit pe trecerea de pietoni, bărbat rănit după ce a căzut dintr-un tractor, beat şi fără permis la volan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.