BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Tânăr din Bârsana șicanat în trafic, hărțuit și amenințat de un alt șofer. A cerut ajutor la 112. Polițiștii au întocmit 4 dosare penale

S-au urmărit în trafic și au blocat preț de câteva minute drumul județean 186 la Bârsana. Totul a fost filmat iar șoferul hărțuit a cerut ajutor la 112. Acum polițiștii au întocmit 4 dosare penale pe numele a 4 bărbați pentru comiterea infracțiunilor de hărțuire și amenințare.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 22 august, la ora 17.37, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un bărbat este urmărit în traficul rutier pe D.J. 186, în Bârsana.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat un tânăr de 25 de ani din Bârsana. Acesta a relatat faptul că trei bărbați în vârstă de 30, 38 și 40 de ani, toți din Bârsana l-ar fi urmărit și șicanat în trafic de mai mult timp. Tânărul de 25 de ani a formulat plângere împotriva celor trei pentru comiterea infracțiunii de hărțuire .

De asemenea, unul dintre bărbați, respectiv cel de 30 de ani, a formulat plângere împotriva tânărului și a unui alt bărbat de 42 de ani pentru comiterea infracțiunii de amenințare .

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, precum și comiterea infracțiunii de amenințare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – FRICĂ DE LOCKDOWN? Băimărenii au luat cu asalt magazinele de… bricolaj. Cozi ca în comunism la carne, lapte și pâine

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – ABSOLUT HALUCINANT CE SPUN AVOCAȚII: ”Am constatat cu stupoare că în județul Maramureș se dau soluții sub imperiul puterii presei”, ”Soluțiile instanțelor de judecată sau măsurile preventive se iau urmare a presiunii mediatice”

Vasile Dale

CAMARAZI CU SUFLET PENTRU ŞTEFANIA ŞI DANIEL: Meci de fotbal caritabil între reprezentativa jandarmilor şi cea a Maramureşului

Vasile Dale

1 mesaj

marius august 23, 2022 at 8:21 am

De aia nu trebuie dat carnete la tarani , ca nu sunt obisnuiti cu masina …doar cu caruta trasa de boi

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.