BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

O tânără dn Dragomirești a lovit o bătrână și a plecat de la locul accidentului. Beat criță un bărbat din Poienile de Sub Munte a căzut cu motocicleta

La data de 27 august, în jurul orei 21.00, polițiștii din Dragomirești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în fața unui magazin se află o femeie căzută pe jos.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat o femeie de 78 de ani din oraș.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că, o tânără de 19 ani din oraș, aflată la volanul unui autoturism, efectuând manevra de mers înapoi, a acroșat-o pe femeia de 78 de ani. După producerea incidentului, conducătoarea auto a părăsit locul evenimentului.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost identificată de polițiști, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a indicat un rezultat negativ. A fost transportată la Centrul de Permanență Dragomirești unde i-a fost recoltată o probă de sânge, în vederea stabilirii concentrației de alcool.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

Beat criță a căzut cu motocicleta

Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit sâmbătă, la ora 17.00, la un accident rutier pe D.C. Zacvaznița, în Poienile de Sub Munte.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 29 de ani, fără a deține permis de conducere, aflat la volanul unui motociclu neînregistrat sau înmatriculat, a căzut în afara părții carosabile. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma producerii evenimentului, acesta a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar a părăsit curtea unității spitalicești, deplasându-se într-o direcție necunoscută, fără a mai fi identificat.

Pe numele acestuia se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Bătaie între o femeie de serviciu și o consilieră locală în Școala Generală Desești. Motivul ar fi infidelitatea soțului

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER: UN MARAMURESEAN A LOVIT DIN SPATE UN BMW LANGA CLUJ NAPOCA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: A lut foc un apartament în zona Cuprom

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.