Important

„VINEREA POLONEZĂ” ÎN MARAMUREȘ – ACTIVITĂȚI PENTRU COPII LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „PETRE DULFU”

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” și Institutul Polonez din București, în cadrul cooperării culturale deschise de Consiliul Județean Maramureș cu Republica Polonă, organizează, vineri, 2 septembrie 2022, de la ora 11:00 o serie de activități sub genericul „Ziua poloneză”.
În marja evenimentului se vor desfășura: proiecția filmului de animație pentru copii „Lolek și Bolek”, lecturarea unor fragmente din cărți cu mesaj terapeutic pentru copiii refugiaților ucraineni din Maramureș, vernisajul unei expoziții de ilustrate și un atelierul de creație în sala de lectură a Secției pentru copii din cadrul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu”.
La eveniment sunt invitați copii și adulți, până acum confirmând prezența preșcolari de la grădinițele Maya și Gabi din Baia Mare, elevi de la Școala „Avram Iancu”, precum și copii ucraineni, care participă la activitățile Palatului Copiilor din Baia Mare și cele ale organizației nonguvernamentale ASSOC Baia Mare.
Din partea Institutului Polonez coordonatorii activităților sunt Natalia Mosor, director și Katarzyna Zalaszewska, coordonator proiecte culturale la institut împreună cu Corina Șpan, șef Serviciu Împrumut carte pentru copii și tineret la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”.

Te-ar putea interesa si

LottoPark România – cele mai bune jocuri de loterie pentru tine

Vasile Dale

IONEL BOGDAN: Avem finanțarea asigurată pentru reabilitarea a 24 de gospodării tradiționale din Petrova, Lăpuș și Bogdan Vodă

Vasile Dale

DESCINDERI ÎN MARAMUREŞ: Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.