BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Impact între un microbuz şi un TIR la Metro. 3 muncitori răniți (actualizare)

Ploaie torențială, vizbilitatea scăzută și neacordarea de prioirtate au fost cauzele principale ale producerii unui accident rutier astăzi dimineață la intrare în municipiul Baia Mare.

Șoferul unui autotren încărcat cu marfă a virat stânga pentru a intra în curtea unui hipermarket din Baia Mare, însă nu ar fi observat la timp că din sens opus circula regulamentar un microbuz. Acesta din urma a intra în plin în tir. 7 muncitori care ieșiseră din schimb erau în acest moment în mijlocul de transport.

3 dintre aceștia au suferit leziuni corporale fiind preluați de echipaje ale Ambulanței și Smurd pentru a-i transporta la spitalul județean de urgență Baia Mare. Cei doi șoferi au fost testați rezultatul fiind negativ.



Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz iar traficul rutier pe DN1C a fost îngreunat timp de o oră.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi dimineață, la ora 05.57, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul Independenței din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o autoutilitară condusă de către un bărbat de 49 de ani din Satu Mare, dinspre strada Europa, a efectuat un viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un microbuz condus din sens opus de către un bărbat de 43 de ani din comuna Săcălășeni.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane cu vârste cuprinse între 41 și 50 de ani, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero în ambele cazurile.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: ACUZAȚII GRAVE – Protest în negru în fața Inspectoratul Școlar Maramureș. Au numit în funcție o directoare amendată de CNCD pentru discriminare etnică

Redactie

DN 18, MOISEI: După ce a pierdut controlul volanului, un şofer a intrat cu maşina într-o staţie pentru autobuz. El s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O persoană a căzut în Săsar. Intervin pompierii

Redactie

3 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult