BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – URMARE TRAGEDIE: AVEM ULTIMUL MESAJ TRANSMIS DE MARIA. Slujba va fi oficiată direct în cimitirul din Moisei

Familia preotului din Parohia I Moisei trece prin momente grele în aceste zile după ce fiica lor a ales să se sinucidă în Cluj Napoca. Nu mai contează motivele care au împins-o să recurgă la acest gest, rămane doar durerea din sânul familiei și al apropiaților.

La ora 16.15 un apel la 112 anunța tragedia de pe strada Observatorului din Cluj Napoca. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 18 ani din Moisei, județul Maramureș decât să constate decesul. Fiica preotului din Moisei suferise leziuni incompatibile cu viața.

www.vasiledale.ro vă prezintă în exclusivitate ultimul mesaj transmis pe chat-ul de facebook către persoană iubită. L-a trimis la ora 16 și 4 minute. Zece minute mai târziu, Maria s-a aruncat în gol de la etajul 12. Anchetatorii spun că gestul a fost premeditat.

”Sper să mă ierți într-o zi că nu am avut puterea să continui. Pentru că sincer eram prea f*** metal. Dar te iubesc enorm de mult și am încredere în tine că o să fie bine și că o să te descurci. Sper să îți amintești de mine în a good way pentru că nu aș suporta să știu că suferi. Așa a fost să fie. Și sunt sigură că toată lumea o să poată să își vadă de treabă și să treacă peste. Și să își amintească de mine in a good way în loc să plîngă după mine, pentru că asta îmi doresc cel mai tare”.

Slujba va fi direct în cimitirul din Moisei, nu se vor trage clopotele

Oficialii Episcopiei Maramureșului și Sătmarului au declarat, pentru ziarmm.ro, că slujba înmormantării se va face direct în cimitir și nu în biserică. Nu se vor trage clopotele, respectiv nu se va băga mortul în biserică.

„Va fi o slujbă mult mai scurtă. Se respectă doar randuiala care se face în astfel de cazuri. Ori randuiala e clară. Se respectă canoanele bisericești”, precizează oficialii Episcopiei.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO – FUG DIN CALEA RĂZBOIULUI: 1 mort și 3 ucraineni duși la spital după ce s-au rătăcit în Munţii Maramureşului unde zăpada măsoarp deja 70 cm (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Cine este bărbatul din Poienile de Sub Munte decedat în tragedia din Baia Mare provocată de un consătean

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Salvamontiştii montani, solicitaţi în zona Şugău pentru salvarea unui cioban care a băut soluție pentru deparazitarea oilor

Redactie

4 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.