BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

GELOZIA – Un bărbat și-a bătut soția într-un bar din Dragomirești. La Vișeu, o femeie a fost amenințată de fostul concubin

Trei infracțiuni comise de un bărbat din Dragomirești

Ieri, 13 septembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați de către o femeie din Dragomirești de 25 de ani, prin S.N.U.A.U. cu privire la faptul că, soțul său a agresat-o fizic în incinta unui local.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul geloziei, soțul său de 28 de ani, a agresat-o fizic, producându-i leziuni, ulterior i-a distrus telefonul mobil, creându-i un prejudiciu de aproximativ 1500 de lei.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiști pentru amenințare

Ieri, 13 septembrie, la ora 17.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani din oraș, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla la domiciliul său, a avut discuții în contradictoriu cu fostul concubin de 36 ani, care, a amenințat-o pe motiv că femeia nu-și mai dorește o relație cu acesta.

Totodată, bărbatul a fost transportat la Spitalul din Sighetul Marmației, Secția Psihiatrie, în vederea efectuării unei expertize medicale.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Te-ar putea interesa si

Șofer din Ocoliș arestat preventiv! Avea 3,10 g/l alcool pur în sânge

Vasile Dale

INFRACŢIUNI SILVICE: Poliţiştii continuă acţiunile pentru combaterea criminalităţii în Poienile de Sub Munte, Repedea, Ruscova

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Vasile Benea din Baia Sprie a dispărut de la o stână. Bărbatul a fost găsit

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.