BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Exclusiv video: “Castaniada” a continuat cu ziua 4 – Focuri de artificii printre munții de gunoaie de la blocurile sociale de pe Horea ce aparțin Primăriei Baia Mare

Când toată lumea credea că marea ”Castaniadă” s-a terminat și că măcar liniștea s-a așternut peste municipiul Baia Mare, iată că în această seară asistații social care locuiesc în blocurile de pe strada Horea din Baia Mare, blocuri ce aparțin Primăriei Baia Mare, ne-au dovedit că ne înșelăm.

Liniștea urbei a fost tulburată de un puternic foc de artificii la care au asistat bineînțeles mare parte din asistați, cu mic cu mare. Cu privirile îndreptate spre cer s-au bucurat de ziua 4 a Castaniadei.

Cine a plătit pentru artificii? Nimeni nu știe. Cum a fost permis un astfel de foc în zona respectivă? Din nou nimeni nu știe. Conform legislației în vigoare este interzis ca o persoană fizică neautorizată să bubuie artificii unde și când dorește. Nu credem că o firmă serioasă și-ar fi permis să le dea ”foc” direct între copii și adulți deopotrivă.

Poliția Locală Baia Mare condusă ”magistral” de ”generalul” Ghițucă oare nu a auzit nimic? Oare era în refacere (a se citi odihnă) după cele trei zile ”oficiale” de Castaniadă? Oare nu cumva zona respectivă o are în atribuții oarecum directe pentru că Poliția Locală este subordonată Primăriei Baia Mare. Cum blocurile respective sunt ale Primăriei ne întrebăm de ce nu a știut nimic? Doar întrebăm, pentru că răspunsuri nu vom primi. Nu are ”undă verde”.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT ÎN MARA / ACTUALIZARE: A ajuns în stare critică la spital, după ce căzut sub tractor

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Poliţiştii caută o femeie din Bârsău de Sus care a dispărut de acasă. Au găsit-o cititorii www.vasiledale.ro în Ulmeni, județ Maramureș

Redactie

CRIMINAL ÎN SERIE: Trei fete ucise, tăiate şi arse în butoaie de un mecanic auto

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.