BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Galerie foto: Scena de la Castaniadă nu a fost demontată cu toate că traficul rutier ar fi trebuit deschis azi noapte la ora 24.00. Au rezolvat (actualizare)

Ieri edilul Cherecheș ieșea pe rețelele de socializare și se anunța cu mare fast că Baia Mare a revenit la normal după ediția din 2022 a Castaniadei.

Ei bine nimic mai adevărat! Scena de pe bulevardul Unirii din Baia Mare nu era demontată! Traficul rutier era în continuare în închis. Practic șoferii au fost nevoiți să stea zeci de minute în blocaje pentru a-și duce copiii la școală sau pentru a merge la serviciu sau cumpărături.

Asta deși conform anunțului publicat chiar de Primăria Baia Mare se anunța faptul că traficul rutier va fi închis până luni spre marți, 26/27 septembrie 2022, ora 24.00. ”Reamintim că accesul autovehiculelor este restricționat până la data de 26.09.2022 ora 24.00, atât pe B-dul Unirii (tronsonul cuprins între B-dul. Republicii și strada Hortensiei)

Cine răspunde pentru această situație? Este cineva tras la răspundere? Serviciul Poliției Rutiere ce spune pentru faptul că o stradă este închisă traficului rutier? De ce nu a fost demonstată scena până acum? Băimărenii așteaptă răspunsuri.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor furnizate oficial de IPJ Maramureș s-a întrunit comisia de circulație (oare când s-or fi întâlnit pentru că ieri prin Primăria Baia Mare sufla vântul – avem și capturi cu discuțiile cu unii oficiali ai instituției care ne-au spus clar că nu sunt în Primărie, n.r.) care a hotărât prelungirea interzicerii circulației rutiere până astăzi la ora 14.00. S-a invocat vremea nefavorabilă! Cu alte cuvinte o hârțogărie a rezolvat rapid problema. Că doar a apărut în presă.

Articol realizat în colaboare cu PLUS TV Maramureș

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE FOTO/VIDEO: Accident rutier la Ilba, soldat cu o victimă. Tir răsturnat pe centura Băii Mari

Redactie

PRELEVARE DE ORGANE LA SPITALUL DE URGENŢĂ DIN BAIA MARE: Doi români vor revedea lumina zilei, alți doi se vor bucura de o noua viață

Vasile Dale

10 situații de urgență în perioada sărbătorilor pascale pentru pompierii maramureşeni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.