BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: A apărut un ”Zombie” cu căciulă de Crăciun care atacă autoturismele pe străzile din oraș

Imagini incredibile au fost surprinse aseară de camera de bord a unui autoturism pe o stradă din Baia Mare. Un tânăr ce avea o pe cap o căciulă de Moș Crăciun, aflat cel mai probabil sub influența substanțelor etnobotanice, ataca pur si simplu autoturismele care treceau prin zonă.

Individul se dezbrăca de geacă, o arunca pe jos și nervos gesticula și înjura participanții aflați în trafic. Din fericire, în momentul în care a fost înregistrat video individul nu a lovit autoturismul aflat în trafic, ci doar a avut această intenție.

Nimeni nu știe care a fost motivul acestor gesturi violente. Cert este că individul a stat ceva vreme în zona respectivă fără ca poliția națională sau poliția locală să fie anunțată să intervină.



în actualizare

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Mai mulţi maramureşeni prinşi băuţi la volan

Redactie

Imagini scandaloase filmate pe o stradă din Baia Mare. Un băieţel de câţiva ani a fost filmat în trafic, la volan, în timp ce conduce un Renault Clio din braţele unui bărbat.

Vasile Dale

DOLIU IN FOTBALUL MARAMURES: FOTBALISTUL ECHIPEI GROSII TIBLESULUI ESTE CONDUS ASTAZI PE ULTIMUL DRUM (ACTUALIZARE – GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult