BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: A intrat cu cuțitul intr-o benzinărie din Vișeu de Sus. A amenințat vânzătoarea și un client

Incident grav azi noapte la o stație PECO din Vișeu de Sus situată pe strada Rândunelelor (DN18). Conform informațiilor noastre, apelul la 112 a avut loc la ora 0.20 când un bărbat a anunțat că la ora 0.10 a intrat în stația de carburanți Petrom un bărbat în vârstă de 43 ani. Acesta era într-o vădită stare de ebrietate.

Având un cuțit în mână individul a amenințat vânzătoarea, o femeie de 24 ani, dar și un client de 22 ani, după care a părăsit locul faptei.

Imediat echipajele de poliție au sosit la fata locului și au discutat cu persoanele rămase în incinta stației Peco. Suspectul a fost identificat însă nu a fost prins pana acum.



Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de Amenințare.

Ce spune Poliția

Azi noapte la ora 00.20, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a intrat într-o stație peco din oraș și face scandal.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani din Vișeu de Sus, a intrat în stația peco și a amenințat cu un cuțit angajații stației, un tânăr de 22 de ani și o tânără de 24 de ani, ambii din Vișeu de Sus.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

in actualizare

Te-ar putea interesa si

Inspectoratul școlar a făcut presiuni mari pe directorii de școli să elimine din opționalele alese de elevi pentru a face economie la salarii. Directorii, slugarnici, s-au conformat

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Adolescent lovit pe trecerea pentru pietoni la intersecţia bd. Republicii şi str. Oituz (actualizare)

Redactie

ACCIDENT GRAV: PATRU RANITI INTR-UN IMPACT TERIBIL LA COLTIREA. RANIT SI UN COPIL DE UN AN (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE 2)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult