BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Tânăr de 20 de ani drogat și fără permis a provocat un accident pe strada Gării din Baia Mare (actualizare)

Inconștiență la volan. Un tânăr de 20 de ani nu a ținut cont de faptul că a consumat substanțe interzise și s-a urcat la volanul unei mașinii. Nu a mai contat nici că nu deține permis de conducere și a gonit cu peste 100 de km/h pe străzile din Baia Mare. Cursa nebună s-a terminat pe strada Gării, unde a avariat două mașini parcate regulamentar.

Inițial băiatul nu a recunoscut ca se afla la volanul masinii, afirmând ca este doar proprietarul mașinii si un alt amic ar fi condus si ar fi fugit de la locul accidentului. Minciuna a fost repede demontata de catre martorii aflati la fata locului. 

Mai mult, propriatarul unuia dintre autoturismele avariate a spus ca vinovatul a incercat sa il convinga sa nu cheme politia in schimbul unei sume de bani. 

Un echipaj de politie ajuns la fata locului l-a testat pe tanar atat pentru alcoolemie cat si cu aparatul drogtest.

Șoferul de ocazie a ieșit pozitiv la benzilpiperazină, cocaină și metamfetamină.

Tânărul de 20 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare pentru recoltare de probe biologice de sânge. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 09 octombrie, la ora 15:02, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că pe strada Garii din municipiu, un autoturism a acroșat două vehicule parcate regulamentar.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului care a produs accidentul rutier soldat cu pagube materiale, ca fiind un tânăr de 20 ani din Baia Mare.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul Drug Test rezultatul a fost pozitiv pentru 3 substanțe interzise.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat și cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și de urină în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiuniilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

ANI – VICEPRIMARUL DIN SATULUNG GASIT INCOMPATIBIL PENTRU CA A EXERCITAT SIMULTAN DOUA FUNCTII

Vasile Dale

BORŞA / ACTUALIZARE: Tânărul care s-a izbit cu motocicleta de o autoutilitară a decedat

Vasile Dale

VREME GEROASĂ: Stația Meteo Iezer -32°C temperatura resimțită iar la Târgu Lăpuș -18°C în aer, cea mai scăzută temperatură din țară (GALERIE FOTO, VIDEO)

Redactie

2 mesaje

Dan octombrie 9, 2022 at 10:08 pm

Hmm sa speram ca 24 si apoi arest. Bai nenorocitule, drogalau, mai bine dadeai intr un stalp…

Raspunde
Io octombrie 9, 2022 at 10:40 pm

FMM de biped.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.